Ultima actualizare: azi, 21:50

Locale

Prefectura intervine după ce un grup de migranți a făcut scandal într-un tren, în județul Satu Mare

Prefectura intervine după ce un grup de migranți a făcut scandal într-un tren, în județul Satu Mare. Prefectul județului Satu Mare, Radu Bud, a convocat în această dimineață, luni, 13 ianuarie, o ședință operativă cu reprezentanții structurilor teritoriale ale M.A.I., pentru a se reasigura că au fost luate toate măsurile pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor și pentru fluidizarea traficului rutier și vamal.

Având în vedere fenomenul migrației la nivel național, Instituția Prefectului are în vedere susținerea măsurilor de combatere a migrației ilegale, astfel încât să nu se repete incidente neplăcute, precum cel din data de 11 ianuarie 2020, când mai mulți migranți au făcut scandal într-un tren, în județul Satu Mare.

Concret, un grup de trei migranți veniți dinspre Valea lui Mihai, județul Bihor, a produs un scandal în trenul Timișoara-Baia Mare, fiind coborâți din tren de polițiștii de ordine publică din Carei și polițiști de frontieră, care au intervenit ferm şi i-au condus la Centrul de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil Șomcuta Mare, județul Maramureș.

Sursa: Instituția Prefectului Satu Mare

 

6 comentarii

  1. ombre Răspunde

    daca rapid nu se gaseste o metoda de a pune la punct acesti asa categorizati”migranti “care de fapt nu se stie cine sant cu ce scop vin,vom ajunge in situatia Serbiei unde cetatenii sant amenintati ,atacati in propriile locuinte,si cei din PE fac ureche suta la toate strigatele de ajutor veniti din partea cetatenilor . Dezamagitor!!!!

  2. cetatean Răspunde

    Sa se refugieze in tarile islamice unde alah are grija de ei !

  3. Tito Răspunde

    Trebuie pusi la punct,altfel vom ajunge mult mult mai rau..astia cred ca sunt in suedia unde fac prapad de violeaza si ucid o gramada de femei si statul suedez nu face nimic pt ca ii compatimeste…daca imi dati voie sa va aduc aminte de labagiu ala de libanez din bucuresti ce a omorat o fata a venit in tara de cv ani buni si a facut ce a vrut muschii lui..tu sau eu sau oricare altu in vest suntem priviti ca niste paraziti dar in schimb astia is martiri..saracii ce mila mi de ei..de ce pml nu s-au dus in tari mai apropiate din orientu mijlociu?pt ca stiu ca sunt niste animale nu oameni..

  4. ... Răspunde

    Acum vă dași seama și voi de ce a pus gard dublu roată Orban Viktor pe graniță. Când te trezești zilnic cu mii de zombie înfometați care știu una și bună …… Ăștia au fost numai trei. Să vezi când vin cu miile!

    • Serena Răspunde

      Pe vremuri, cind psd-ul duduia, premierul Ponta Pinocchio copy-paste, ce revoltat era, ca ungurii au ridicat gard pe granita.

  5. Lucifer Răspunde

    Voi aţi auzit de Salamalecu când a avut pojar?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.