Ultima actualizare: azi, 18:17
Locale

Primăria: Prelungirea rezervării locurilor de parcare la reședință se poate face până la finalul acestei luni

Prelungirea rezervării locurilor de parcare la reședință se poate face până la data de 31 ianuarie 2020, iar plata are în vedere tot anul calendaristic. 

Începând cu data de 1 februarie cetățenii care nu au achitat rezervarea locului de parcare la reședință pierd rezervarea, urmând ca locurile de parcare rămase disponibile să fie atribuite persoanelor aflate pe lista de așteptare pentru parcările respective.

Prelungirea rezervării locurilor de parcare și depunerea cererilor se face doar la sediul A.D.P, situat pe str. Prahova nr.18 (Piața Someș). Detalii, AICI.

5 comentarii

 1. Moco Fane Răspunde

  De ce nu se poate plati online ?????De ce Primaria Satu Mare nu a rezolvat acest aspect,incat pun oamenii sa stea ore intregi la rand la Piata Somes ????Domnule Primar,va rugam sa rezolvati ca plata sa se poata face online,iar locurile neplatite pana la 31 ianuarie sa se inchirieze altor doritori !!!

  • Altu Răspunde

   Acum nu exagera,eu am fost in data de 8 ianuarie și în 15 minute am rezolvat,chiar față de altă dată se mișcau bine. Să nu înțelegi că le i-au apărarea dar se exagerează cu statul cu orele.

 2. joliku Răspunde

  ei, ei, prea multa transparenta doresti si d-ta

 3. ombre Răspunde

  sant aprox 6000 de locuri de parcare cu rezervare, va intreb de ce nu se poate incepe plata din decembrie evitand busculada ,si frumos incheiat inianuarie ,un efort ptr cetateni? d-le primar, d administratori?

 4. Karapix Răspunde

  Daca se face plata OnLine , nu se mai pot face combinatii sus la Piata Somes, unde o parte din angajatii ADP nu pot sa-ti ofere informatii din cauza colegilor celor care fac “combinatii”… astfel exista riscul ca neamurile si prietenii celor din ADP sa ramana fara locuri de parcare la scara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Pieton lovit pe trecere, pe B-dul Lucian Blaga. Trafic blocat pe un sens

Pieton lovit pe trecerea de pietoni, pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare. Accidentul a avut loc în această...

Închide