Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Primăria Satu Mare: Impozitele pe 2020 se pot plăti din 9 ianuarie

Primăria Municipiului Satu Mare informează cetățenii că începând din 9 ianuarie, se pot achita impozitele și taxele locale în cele două locații ale Direcției de Impozite și Taxe Locale (P-ţa Romană,parter,Bloc D8 și în incinta Centrului Comercial Someșul, etaj IV).

De asemenea, tot din 9 ianuarie se poate solicita și eliberarea certificatelor fiscale, depunerea declarațiilor online precum și vizualirea bunurilor. Aveți posibilitatea de a plăti taxele și impozitele și prin intermediul platformei www.globalpay.ro , în baza acordului încheiat, precum și pe www.ghiseul.ro  .

Reamintim cetățenilor că au posibilitea de a plăti online impozitele, taxele, indiferent că vă aflați în țară sau în străinătate beneficiind de bonificația de 10% atât pentru persoanele juridice, cât și fizice, până în 31 martie , la achitarea integrală.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

 

Un comentariu

  1. Gugu Styuk Răspunde

    Ok,insa nu inteleg de ce nu s-a gasit o metoda simplificata(de ex.online) de a se plati abonamentul pentru parcare ??!!!! Azi,in jurul orelor 10 ,la Piata Somes erau cateva sute de persoane care asteptau afara in frig,sa porneasca ”sistemul” pentru a plati ”parcarea” !!Domnilor din primarie,de ce nu rezolvati sa se poata plati online ???!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.