Ultima actualizare: ieri, 22:20
Locale

Primăria Satu Mare: Impozitele pe 2020 se pot plăti din 9 ianuarie

Primăria Municipiului Satu Mare informează cetățenii că începând din 9 ianuarie, se pot achita impozitele și taxele locale în cele două locații ale Direcției de Impozite și Taxe Locale (P-ţa Romană,parter,Bloc D8 și în incinta Centrului Comercial Someșul, etaj IV).

De asemenea, tot din 9 ianuarie se poate solicita și eliberarea certificatelor fiscale, depunerea declarațiilor online precum și vizualirea bunurilor. Aveți posibilitatea de a plăti taxele și impozitele și prin intermediul platformei www.globalpay.ro , în baza acordului încheiat, precum și pe www.ghiseul.ro  .

Reamintim cetățenilor că au posibilitea de a plăti online impozitele, taxele, indiferent că vă aflați în țară sau în străinătate beneficiind de bonificația de 10% atât pentru persoanele juridice, cât și fizice, până în 31 martie , la achitarea integrală.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

 

Un comentariu

  1. Gugu Styuk Răspunde

    Ok,insa nu inteleg de ce nu s-a gasit o metoda simplificata(de ex.online) de a se plati abonamentul pentru parcare ??!!!! Azi,in jurul orelor 10 ,la Piata Somes erau cateva sute de persoane care asteptau afara in frig,sa porneasca ”sistemul” pentru a plati ”parcarea” !!Domnilor din primarie,de ce nu rezolvati sa se poata plati online ???!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Soții Bertici au traversat râul înghețat și au ajuns în cel mai rece oraș din lume

Expediția soților Bertici continuă. Cei doi sătmăreni au ajuns astăzi în cel mai rece oraș din lume, asta după ce...

Închide