Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Prime Wedding Expo – Satu Mare, pentru cei mai exigenți miri

Prime Wedding Expo – Satu Mare, pentru cei mai exigenți miri. A sosit timpul ca, pentru a doua oară, într-una din cele mai frumoase clădiri din orașul Satu Mare să se organizeze o expoziție de nuntă menită să atingă așteptările celor mai exigenți miri.

În timpul de dinaintea nunții, când sarcinile legate de organizare se înmultesc și sunt copleșitoare, acest expo urmărește să le fie mirilor oază de liniște și răspunsul numeroaselor întrebări.

”Vă invităm într-un paradis exclusiv, la o expoziție de un profesionalism superior, unde vor fi prezenți în zilele de 1 și 2 februarie la Casa Meșteșugarilor prestatori de servicii premium, cei care știu să transforme orice vis în cea mai frumoasă realitate.

Sperăm că sunteți de aceeași părere cu noi când spunem că în lumea evenimentelor de nuntă exista interes pentru o astfel de expoziție de calitate superioară, care urmărește cele mai noi trenduri”, este mesajul organizatorilor.

Numărul expozanților la Prime Wedding Expo este limitat, iar calitatea serviciilor satisface cele mai înalte așteptări.

„Vă așteptăm să ne vizitați în recent renovata Casa Meștesugarilor la expoziția cea mai elegantă a anului, unde sala principală, monumental decorată în anii 1900, va găzdui expozanții cu cele mai noi trenduri în decor, fotografie, videografie, și nu numai”, mai transmit organizatorii.

Prime Wedding Expo, daca nu doar în iubire cauți calitatea!

Organizatorii și expozanții vă așteaptă cu mare drag!

Casa Meșteșugarilor (fostul Cinema Popular) este situat pe strada Ștefan cel Mare, numărul 18.

Un comentariu

  1. Bogu Răspunde

    Cei mai exigenti miri au ca si reper o expozitie? 🙂 Aici vor veni acei miri care nu știu ce vor și cauta o opinie. Penibil titlul articolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.