Ultima actualizare: azi, 13:59

Locale

Rujeola se extinde. Noi cazuri confirmate la Satu Mare

Rujeola se extinde. În ultima săptămână au fost raportate noi cazuri la Satu Mare, județul nostru clasându-se pe locul secund la numărul de cazuri nou confirmate. La nivel național, au fost raportate nu mai puțin de 89 de cazuri în ultimele șapte zile.

Potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile, în ultima săptămână, au fost raportate 37 de cazuri nou confirmate în Suceava, 16 în Satu Mare, 15 în Neamț, 9 în Timiș, câte 4 în Arad și Caraș-Severin și câte un caz în București, Hunedoara, Mehedinți și Maramureș.

Rujeola (pojarul) este o boală infecţioasă care adesea duce la complicaţii. Astfel, potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile, din patru persoane care fac rujeolă, una are nevoie de spitalizare, iar pentru unul din 1.000 de bolnavi de rujeolă, boala este mortală.

6 comentarii

  1. Anonim Răspunde

    Trebuie pus mana pe cartea Boli Infecțioase de catre specialisti nu de mamici.
    Nr mare de cazuri sunt pt ca sa ascultat sfaturile anti vaccinare date din strainatate de la cei care lucreaza inafara civilizatiei care a dat cu trafaletul este a tot stiutor.Nu la ascultat multi pe Gheorche medic in Viena la ascultat multi pe Ion de la stana.

    • ionut Răspunde

      Esti dus cu pluta rau de tot. Nu specialistii refuza sa-si vaccineze copiii, ci mamicile fuckburiste!

      • Anonim Răspunde

        te referi la dopul de pluta ,specialiști în zilele noaste trebuie sa acționeze prompt și conform rezultatelor din cercetări ,mamele care se iuta doar la fata cărți ai dreptate ceaza probleme.Sper ca am scris și pe înțelesul tău p-ță verde.

        • ionut Răspunde

          Chiar nu am inteles ce ai scris, esti varza rau de tot la limba romana. In orice caz ramai dus cu pluta

  2. Popica Răspunde

    Castiga bani cu sondaje online
    Inscrie-te aici https://bit.ly/3aYE1TR

  3. Doktormengele Răspunde

    Copiii mei, @ionut și @Anonim! Eu tind să cred că încercați să spuneți acelaș lucru. Langsam bitte că face careva dintre voi un AVC! Viele Danke für Ihre Aufmehrsamkeit! Oricum @Anonim să nu afle profa ta de română cum te exprimi că nu știu cum va reacționa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.