Ultima actualizare: azi, 18:28

Locale

Sătmăreanca ce a câștigat 4,8 milioane de euro la Loto este o pensionară de 60 de ani

Sătmăreanca ce a câștigat 4,8 milioane de euro la Loto este o pensionară de 60 de ani. Aceasta a pus mâna pe marele premiu în valoare de peste 4,8 milioane euro la tragerea Loto 6/49 din data de 22.12.2019.

In cursul zilei de luni, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Romane castigatoarea premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 din data de 22.12.2019, in valoare de 22.954.442,36 lei (peste 4,8 milioane euro), cel mai mare premiu castigat la Loto 6/49 in anul 2019.

Jucatoarea norocoasa este din Satu Mare, are in jur de 60 de ani si este pensionara. Dupa cum a declarat, joaca de peste 10 ani la Loto 6/49, intotdeauna aceleasi numere si o singura varianta simpla. Pentru tragerea Loto 6/49 din 22 decembrie 2019 a ales insa sa joace diferit: a schimbat doua dintre numerele pe care le juca constant si a jucat doua variante simple in loc de una.

A marturisit ca a mai castigat si alta data la Loto 6/49, dar numai premii mici, de categoria a IV-a. De asemenea, aceasta a declarat ca va continua sa joace si ca le doreste si celorlalti jucatori sa castige. Castigatoarea nu a dorit sa-si faca publica identitatea.

 

8 comentarii

  1. realist Răspunde

    Satmareanca CARE a castigat…

    • c-block Răspunde

      @realist, ???. Se vede că măcar tu ai făcut școala nu ca ziariștii lui pește prăjit.
      Doamna în cauză este cel puțin naivă ca să nu spun inconștientă. O să descopere în curând ce de rude și de cunoștințe vechi sau noi va avea în plus față de “recensământul” anterior. Toți vor apela la ea că doar are de unde.

  2. Lucifer Răspunde

    Această femeie şi-a vândut sufletul diavolului adică mie. @HaHaHa!

  3. Yury Răspunde

    O oașca batrîna norocoasa!

  4. Radu Răspunde

    Pana acum ati scris ca era un muncitor de la drex?!! Profesioniști nu gluma! Am impresia ca niste copii scriu “stirile” astea

  5. Admin Răspunde

    In urma comentariilor, atat pe site cat si pe facebook, ne vedem nevoiti sa facem urmatoarea precizare:
    PortalSM nu a publicat nicio stire potrivit careia castigatorul ar fi un barbat de la Draxlmaier! Informatiile respective au fost publicate pe alte siteuri, prin urmare nu ne putem asuma raspunderea pentru stirile publicate de alte site-uri! Noi raspundem doar pentru ce apare pe http://www.portalsm.ro.
    Va multumim!

    • ... Răspunde

      Corect. Dar dacă tlt interveniți puteați să faceți o ajustare a știrii. Adică în loc de “sătmăreanca ce ….” “sătmăreanca care ……”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.