Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Tentativă de suicid. Un bărbat a amenințat că se aruncă de pe podul Golescu

Tentativă de suicid la Satu Mare. Un bărbat a încercat să se arunce de pe podul Golescu.

Totul s-a întâmplat în urmă cu puțin timp, când bărbatul a amenințat că se aruncă de pe pod. Din fericire, acesta a fost salvat și preluat de un echipaj medical.

La fața locului s-au deplasat o ambulanță SMURD TIM si un echipaj cu barcă pneumatică. Bărbatul a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la UPU.

 

5 comentarii

  1. Gugu Styuk Răspunde

    E Mircea O. si e a o suta oara cand din nou este ”salvat” !!De vreo 15 ani incoace tot ameninta ca sare in Somes,dar stati linistiti,nu va sari niciodata !Ultima data cand a vrut sa sara,a zis ca i se pare rece apa si se mai gandeste.Sigur,inainte de asta a ”negociat” cu politia,cu jandarmii si ambulantierii,care l-au servit cu tigari si cafea.Omul a fost militar de cariera,si se pare ca sufera de ”sindromul Vietnam”(zice ca s-a batut cu Rambo 1,2 si 3)cu toate ca nu a fost niciodata pe acele meleaguri.

  2. Altu Răspunde

    Dar lasati-l domnule, să se arunce. Pune pe drumuri ambulanta, care ar putea ajuta în acest timp pe cineva în nevoie. Unul care vrea să se sinucidă sare și gata, fara veșnicul spectacol: Vreau să sar dar nu mă lăsați!

  3. satmarean Răspunde

    E iar pe pod la 14.20

  4. Goro Răspunde

    A aflat si el, ca din 2020, PSD-ul va fi un partid onest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.