Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

Un microbuz școlar blocat pe drum. Primăria n-a curățat drumul

Un microbuz școlar a rămas blocat pe un drum din județul Satu Mare din cauza poleiului, iar mai mulți elevi au întârziat la ore. Totul s-a întâmplat în satul Stâna, iar directorul școlii arată cu degetul către Primăria Socond care nu a curățat drumul.

Incidentul a fost relatat pe larg de către directorul școlii din Stâna, Nicolae Cornea. Acesta spune că elevii au întârziat la ore pentru că microbuzul școlar nu a reușit să urce ulițele din cauza poleiului și dă vina pe conducerea Primăriei care nu a curățat carosabilul. În ajutorul celor din Stâna au venit însă reprezentanții Primăriei Beltiug care, spune directorul Cornea, au împrăștiat sare pe drum și au deblocat circulația.

,,Trebuie să fac remarcat următorul aspect: Astăzi din cauza vremii neprielnice și alunecoase copiii din Stâna ce trebuie să meargă la școală în Beltiug au întârziat din motive bine întemeiate. Microbuzul școlar nu a putut urca pe ulițele asfaltate ale Stânei din cauza poleiului. Ceea ce m-a impresionat cel mai tare a fost promptitudinea de care au dat dovadă autoritățile de la primăria Beltiug, care au venit cu sarea lor ca să facă posibilă circulația microbuzului școlar pe ulițele satului Stâna. Ai noștri de la Socond dorm în izmene, somn lin autorități, așteptați iarna următoare.

Același lucru cu aceleași ulițe au fost ieri la Soconzel unde nu ai putut circula, ținând cont că a fost un eveniment foarte important. Mă gândesc că la fel a fost și la Cuța, Hodisa și Socond. În final mulțumesc primarului, viceprimarului și angajaților de la Primăria Beltiug că au făcut posibilă circulația măcar pe o parte din satul Stâna.

P.S. Așa de final, dacă totuși nu se sesizează Socondul, vă rugăm pe cei din vecini, Beltiug sau Ardud, să ne întindeți o mână de ajutor. Vă mulțumim sincer!”, a declarat directorul școlii din Stâna, Nicolae Cornea.

2 comentarii

  1. kati -1 Răspunde

    OARE CE TREBUIE SĂ MAI ÎNDURE COPIII !

  2. Odoreu Răspunde

    Și la Martinesti a fost jale!!pe lângă ca drumul este ca și după război și ne distrugem mașinile nimeni nu deszăpezește și nu arunca nimic dacă e polei!!rusine primăriei Odoreu!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.