Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

VIDEO. O sătmăreancă, într-un videoclip de succes cu Mircea Bravo şi Bunica

O sătmăreancă a avut ocazia să apară într-un videoclip alături de celebrul Mircea Bravo şi Bunica.

Sătmăreanca Diana Crăciun, absolventă a Facultăţii de Teatru şi Televiziune din Cluj-Napoca, a jucat pentru a doua oară rolul prietenei lui Mircea. Filmările au fost făcute pentru un restaurant din Oradea, iar scenele și replicile amuzante au urmat în şir. Practic, Diana a jucat rolul iubitei lui Mircea, ei au ieşit să mănânce la un fast-food, dar au fost surprinşi de Bunica, ea luându-i la rost că mânăncă în oraş când acasă mai sunt sarmale de la sărbători.

Clipul are pe 4.500.000 de vizualizări şi zeci de mii de distribuiri pe Facebook.

Vă invităm să-l urmăriți:

5 comentarii

  1. bla Răspunde

    WTF? Mircea ala doar la inceput a facut niste faze, furate binenteles de la alti maimutzoi vloggeri din vest. Chiar nu mi se pare nimic comic la asta. Cine il urmareste si i-i se pare ok bravo asta, e retard cu acte! Spuneti ce vreti. Maimutzareli ca el orice pustan de liceu poa’ sa faca. Sau va atrage faptu ca e buhait de la atata iarba si alcool? Cum se promoveaza prostia la noi ….. Sa nu zic ce actorie slaba! MAi zici ca l-am rugat pe vecinu sa fie si el actor 10 minute…serios! cu prostia inainte!! Bravo Bravo…. dai prin ziare ca nu se uita lumea la prostiile tate ultra-afumate. Nu m-as mira daca ti-ai platit vizualizari , ca sa dea bine la reclama. Fac pariu cu tine ,Bravo, ca esti fake pana la capat 😉

  2. Anonim Răspunde

    Asa zisul Bla, prost cu acte în regulă esti tu nu alți care se uita la Mircea Bravo, pentru ca si omul asta sta ceva ca sa poată face videourile pe care le posteaza.

  3. marcela Răspunde

    Toate videoclipurile nu-l au in vedere pe Mircea, ci pe bunica! Mesajul la fiecare clip este de-a ne nu ne supara parintii si bunicii si sa le facem cinste cu comportamentul nostru!

  4. 213rd Răspunde

    pastreaza-ti parerile analfabete BLA:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.