Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

VIDEO. Petrică Mureșan, spectacol de zile mari! Muzică ușoară și populară, într-un show extraordinar

Îndrăgitul interpret de muzică populară şi uşoară, Petrică Mureşan, a publicat integral pe contul său de Youtube concertul susţinut pe 6 ianuarie la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Satu Mare.

Acesta a fost un adevărat show la care s-a muncit şi au fost implicate echipe serioase atât pe partea artistică, cât şi pe cea tehnică.

Petrică Mureşan a precizat că a dorit să ofere sătmărenilor un spectacol de înaltă clasă pentru a le transmite o emoţie unică.

“Pregătirile pentru spectacol au durat trei luni, aşa suntem noi mai perfecţionişti. A fost o seară magică, mi-a plăcut enorm. Publicul a fost poate mai mult decât mi-am dorit. Tot spectacolul a fost unul emoţionant, mi-am dorit să fie cât mai multă emoţie. Prima apariţie a fost foarte emoţionantă. Aplauzele m-au derutat, abia m-am abţinut să nu plâng, am avut emoţii că mi-au tremurat inima, glasul şi genunchii”, a mărturisit Petrică Mureşan.

Spectacolul a fost intitulat “Ecou printre generaţii’ şi a cuprins atât cunoscutele sale melodii populare cât şi noile melodii pe muzică uşoară.

Nu mai lungim vorba, vă invităm să lăsaţi deoparte problemele timp de o oră şi jumătate şi să-l ascultaţi pe Petrică Mureşan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.