Ultima actualizare: ieri, 21:34

Locale

ACTUALIZARE Accident la Vama. IGPR anunţă trei răniţi; IPJ spune că nimeni nu e rănit!

ACTUALIZARE Accident la Vama. Centrul Info Trafic din cadrul Inspecctoratului General al Poliţiei Române a anunţat astăzi că în localitatea Vama s-a produs un accident de circulaţie soldat cu trei răniţi, iar câteva ore mai târziu, IPJ Satu Mare a transmis că evenimentul rutier s-a produs fără răniţi.

“Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN19 Negrești Oaș –Sighetu Marmației, în localitatea Vama, din județul Satu Mare, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un tractor. În urma impactului trei persoane au fost rănite, investigate medical”, a transmis Centrul Info Trafic din cadrul Poliţiei Române.

Traficul rutier a fost blocat aproximativ o oră.

În schimb, Poliţia Satu Mare, după ce a stabilit cum s-a produs totul, a concluzionat că nicio persoană nu a suferit vătămări.

“Un autoturism, condus de un tânăr de 23 de ani, s-a angajat în depășirea tractorului, însă nu a păstrat distanța laterala față de acesta intrând în coliziune cu el.

Din fericire in urma investigațiilor medicale efectuate de personalul de specialitate se pare că nici o persoana nu a suferit vătămări corporale, astfel că evenimentul rutier va fi soluționat că și accident cu pagube materiale.

Niciunul dintre șoferi nu au consumat alcool”, a transmis IPJ Satu Mare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.