Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Bărbatul ce a fost suspectat de coronavirus, izolat într-un salon, la Contagioase

Bărbatul ce a fost suspectat de coronavirus este izolat într-un salon al Secției de Boli Contagioase a Spitalului Județean Satu Mare. El s-a prezentat sâmbătă seara la UPU Satu Mare, cu semne de răceală, precizând că s-a întors recent din China, unde a avut contact cu mai mulți chinezi.

Medicii exclud categoric suspiciunea de coronavirus deoarece bărbatul nu prezintă semnele clinice ale virusului. Potrivit cadrelor medicale, este vorba despre o viroză respiratorie cu alură gripală, suspect de pneumonie.

El a fost trimis acasă, dar familia nu a vrut să-l primească în condițiile date, astfel, bărbatul este izolat acum la Secția de Boli Contagioase.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, din satul Petin, județul Satu Mare, lucra la un restaurant chinezesc în Italia. În drum spre casă, bărbatul a început să tușească și să aibă simptome de răceală, însă acesta a crezut că ar putea fi vorba despre coronavirus, după ce a avut contact cu mai multe persoane din China.

 

 

Un comentariu

  1. Gogu Styuk Răspunde

    Recent s-a intors nu din CHINA ci din ITALIA,unde lucra intr-un restaurant chinezesc !!Acolo ar fi avut ”contacte” cu niste chinezi ”voiajori”,recent intorsi din China insa n-a zis nimeni ca respectivii chinezi ar suferi de vreo boala !Si nu familia lui n-a vrut sa-l primeasca ci oamenii care l-au gazduit in cartierul Bronx din Petin !!Awala,ca stie tata !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.