Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Două bancomate au fost aruncate în aer, în aceeași noapte. Hoții au reușit să fugă cu banii

Două bancomate au fost aruncate în aer, în aceeași noapte. Primul incident a avut loc în Arad, în această dimineață, în jurul orei trei, iar un al doilea atac s-a produs în jurul orei 4.00, într-o localitate din județul Timiș.

Un bancomat din orașul Arad a fost aruncat în aer vineri dimineață, iar hoții au fugit cu casetele cu bani. Un al doilea atac a avut loc în jurul orei 4 dimineața, în comuna Belinț din județul Timiș, prin același mod de operare. Hoții au distrus bancomatul cu un dispozitiv exploziv și au fugit cu banii din aparat.

„Din informațiile pe care le deținem până la această oră știm că azi noapte în jurul orei 3.20, polițiștii au fost sesizați că ATM-ul unei agenții bancare de pe calea Timișorii a fost distrus prin explozie, din interior reclamându-se lipsa casetelor de valori cu bancnote. S-a constatat că doi autori necunoscuți cu fețele acoperite ar fi pulverizat cu ajutorul unui spary vopsea pe camerele de supraveghere. La față locului s-a observat un autoturism de teren de culoare închisă. Încă nu avem suma exactă, banca nu a transmis prejudiciul”, a declarat, pentru Digi24, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Potrivit primelor informații, jafurile din Arad și Timiș ar avea legătură cu unul similar de la Sinaia, de acum patru zile, când un bancomat aflat lângă un hotel din zona castelului Peleș a fost aruncat în aer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.