Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

FOTO/VIDEO. Drumul Satu Mare – Botiz ÎNCHIS TOTAL!

Drumul Satu Mare – Botiz ÎNCHIS TOTAL! Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare informează conducătorii auto cu privire la faptul că astăzi, 17 februarie a.c., în intervalul orar 10.00 – 15.00, circulația autovehiculelor va fi ÎNCHISĂ TOTAL, pe DN 19, la intrarea în localitatea Botiz, dinspre municipiul Satu Mare întrucât se vor efectua lucrări de înlocuire a șinei de cale ferată.

Echipajele de poliție rutieră sătmărene vor fi prezente pe raza localității Botiz și a municipiului Satu Mare în vederea devierii circulației rutiere.

Sfătuim conducătorii auto să se informeze din timp cu privire la rutele de ocolire și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri.

5 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Bine că s-a anunțat din timp!??

  2. Gheorghe Răspunde

    Da,da cu vreo 10 minute inainte sa-l inchida?Dar daca era nevoie de reparatie acolo la calea ferata nu era mai bine sa lucreze noaptea?Era trafic mai putin si nu se crea atata tambalau!No da bine-i asa rau cum este….ca la noi la nimeni!!!

  3. unu Răspunde

    unu din ce doi politisti era f ff ff amabbil , cand am intrebat unde pot lua a zis pe aici sau daca pot sa zbor peste bariera, deci asa raspuns nu am crezut ca voi prmi de la unu cu uniforma , dar asta e lumea , zboara porcule daca poti, rusinoss ma auzi domnule stan , nu se vede deloc comanda ta , toata lumea face ce vrea e o mizerie ce este in politie acum , iti vorbesc ca din codru purtatori de uniforme , ar cam trebui sa faceti cateva sedinte cred ca plangeri sunt destule domnule stan , ce zici??? astepti pensia???

  4. Nimeni Răspunde

    @unu. Invatatura de minte: daca vezi ca extraterestrii iti blocheaza drumul nu-i mai intrebi pe unde sa o iei ci iti vezi singur de drum altfel, risti sa-ti spuna ceva ce n-o sa intelegi niciodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.