Ultima actualizare: azi, 19:37
Locale

Forțele Aeriene Române, campanie de promovare a carierei militare la Satu Mare

Forțele Aeriene Române, campanie de promovare a carierei militare la Satu Mare. În perioada 4 – 7 februarie, Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare în municipiile Oradea, Satu Mare, Zalău și Bistrița. La Satu Mare, activitatea va avea loc miercuri, 5 februarie, începând cu ora 12.00, la Colegiul Național „Ioan Slavici”.

În cadrul evenimentului elevii de liceu vor afla detalii privind oferta educațională a învățământului militar de aviație și aspecte legate de cariera piloților și a militarilor Forțelor Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene, Școlii Militare de Maiștri  Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene, dar și de militari din cadrul bazelor aeriene.

La sfârșitul fiecărei activități, în funcție de condițiile meteorologice, aeronave aparținând Forțelor Aeriene Române vor survola locațiile. Scopul campaniei este acela de a-i informa pe tinerii liceeni despre oportunitățile și posibilitățile oferite de o carieră militară în cadrul Forțelor Aeriene Române.

Evenimentul este organizat de Statul Major al Forțelor Aeriene, în colaborare cu Direcția Generală Management Resurse Umane și Inspectoratele Școlare din cele patru municipii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.