Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO. A rămas fără un Audi Q5 în Vama Petea. Autoturismul, căutat de autoritățile italiene

A rămas fără un Audi Q5 în Vama Petea. Autoturismul, căutat de autoritățile italiene, a fost indisponibilizat de polițiștii de frontieră.

Joi, 20 februarie, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Petea, județul Satu Mare, au desfășurat o acțiune pe linia traficului internațional cu autovehicule furate. Astfel, în jurul orei 16.30, polițiștii au oprit în trafic, pe comunicația Satu Mare – Dorolț, un autoturism marca Audi Q5 condus de cetăţeanul român C. M., în vârstă de 34 de ani, domiciliat în Satu Mare.

La control, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat faptul că mașina figurează ca fiind bun pentru folosirea ca probă în cadrul procedurilor penale, alertă introdusă de autoritățile din Italia în data de 13 februarie. Autoturismul, în valoare de aproximativ 48.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar în cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Sursa: Poliția de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.