Ultima actualizare: azi, 12:31

Naţionale

FOTO. Accident grav pe DN1. BMW rupt în două după ce s-a izbit de un Range Rover

Accident grav pe DN1. Un BMW a fost efectiv rupt în două în urma unui accident petrecut în urmă cu puțin timp pe DN1, la intersecţia cu drumul care duce în Corbeanca. BMW-ul şi un Range Rover s-au izbit violent. BMW-ul a fost rupt în două, partea din spate a zburat de pe şosea într-o curte.

La volanul BMW-ului era o şoferiţă de doar 19 ani care se pare că a vrut să vireze de pe DN1 şi nu s-a asigurat, fiind lovită de Range Rover-ul condus tot de o femeie, în vârstă de 52 de ani.

Şoferiţa de 19 ani a fost preluată de salvare semiconştientă, a fost intubată şi transportată la spitalul Elias.

FOTO. Accident grav pe DN1.

14 comentarii

  1. realist Răspunde

    Asa patesti cand ti-ai luat bmw sudat din alte 2 bmw-uri..

  2. f Răspunde

    Service autorizat? RAR unde esti.

  3. Una Răspunde

    Astea sunt epavele și heciurile aduse din afară !!!. Cimitire pe roți, pericol public. Multe au fost luate de dincolo din dezmembrări auto, interzise de a circula pe drumuri, sunt aduse la noi , reparate în tot felul de ateliere bombă, trecute de RAR foarte interesant și apoi pe șoșelele din România și accidentele nu întârzie să apară !!!

  4. Eu Răspunde

    Noroc ca nu avea viteza Range-ul . Ca nu ramanea nimic din BMW-u.

  5. 007 Răspunde

    Un profesor de la Universitatea din Helsinki, specializat în sociologie psihologică, a condus un studiu prin care a încercat să afle de ce sunt mai necivilizaţi şoferii de BMW sau Audi.
    De ce proprietarii de BMW sau Audi par adesea să conducă ca nişte idioţi? Este întrebarea de la care a pornit un studiu efectuat în Finlanda, la Universitatea Helsinki. Profesorul Jan-Erik Lönnqvist a pornit de la o observaţie comună, făcută de nenumăraţi oameni în trafic: şoferii de maşini BMW sau Audi au o probabilitate mult mai mare de a ignora regulile de circulaţie şi de a conduce nesăbuit. Se întâmplă peste tot în lume, inclusiv în ţări considerate civilizate din punct de vedere al traficului rutier. Studii sociologice precedente au demonstrat deja că şoferii maşinilor scumpe sunt înclinaţi majoritar să încalce regulile de circulaţie. Fenomenul a fost explicat printr-o prezumţie comună, că puterea venită la pachet cu bogăţia are tendinţa de a corupe sau de a îndemna la fapte ilegale. Lönnqvist a abordat problema „şoferi necivilizaţi – maşini germane scumpe“ dintr-un unghi diferit. Cercetătorul a dorit să afle dacă nu cumva anumite categorii de oameni sunt atrase de maşinile germane puternice şi scumpe, indiferent de statutul lor social-financiar, şi dacă nu cumva şi aceste categorii de oameni au tendinţa de a încălca legea. Studiul a constat în interogarea a 1.892 de cetăţeni finlandezi, proprietari de maşini, care au avut de completat un chestionar complex. Au fost întrebaţi despre modelul maşinii pe care o deţin, obiceiuri de consum, despre nivelul veniturilor, dar au fost strecurate şi întrebări care le-au explorat trăsăturile de caracter. Potrivit lui Lönnqvist, răspunsul final, după analizarea răspunsurilor, este lipsit de ambiguitate: oamenii egoişti, aroganţi, orgolioşi, încăpăţânaţi, dezagreabili şi lipsiţi de empatie au tendinţa să deţină un autoturism de „statut“, precum BMW, Audi sau Mercedes. „Aceste trăsături de personalitate explică dorinţa de a avea «proprietăţi de statut» şi aceleaşi trăsături explică de ce asemenea oameni încalcă regulile de circulaţie mai frecvent decât alţii“, explică profesorul Lönnqvist. Profesorul mai spune că aceşti oameni se consideră superiori semenilor, motiv pentru care vor face tot posibilul să-şi arate supremaţia etalând proprietăţi scumpe, pe care vor face sacrificii să le achiziţioneze chiar dacă nu sunt bine situaţi financiar. (adevarul.ro)

    • y Răspunde

      Sugerez comentarii mai concise data viitoare. Cei vizați nu cred că au răbdarea și capacitatea de a citi/înțelege cele expuse.??

  6. 007 Răspunde

    Y,ai perfecta dreptate.Dar eu nu doresc si nu am dorit sa impart lumea in destepti si prosti prin postarile mele, ci am dorit sa explic la un nivel de percepere si de educare cat MAI CLAR spre o evolutie de civilizatie cat de cat acceptabila .Sunt convins ca ceea ce este clar pentru mine,pentru altii este dificil ,atat de citit cat si de inteles…Acest tip de abordare a tematici se mai numeste si regula lui 7.Adica,daca cel care posteaza este de nota 7 ,el doreste ca cititorii de nota 5, sa ajunga macar de nota 6…iar nu cel care posteaza ,sa coboare prin calitatea postarii,de la nota 7, la nota 5.OK!

  7. 007 Răspunde

    jack,stai calm,am un bolid nemtesc, la care numai bara fata costa cat un logan.Iar misto-ul asta ieftin …este direct proportional cu IQ-ul tau si a cercului de prieteni in care te invarti.Asa ca te las acolo unde ti-e locul daca atat intelegi din ce am postat .Legat de mine,pot sa-ti spun ,cu toata lipsa de modestie,ca sunt pe un palier social ,profesional si intelectual ,la care tu numai visezi,si daca-ti vine sa crezi,doar prin MUNCA,MINTE si CARTE.No offence !

  8. anaconda Răspunde

    Bravo 007 pt lămuriri, cred ca i-ai obosit pe postacii de serviciu care nu citesc si alte publicații.

  9. T Răspunde

    Bravo 007 copy de la Adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.