Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

FOTO. Accidentul de pe Careiului, produs de un tânăr vitezoman. O persoană a rămas încarcerată

Accidentul de pe Careiului, produs de un tânăr vitezoman. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare au dat publicității primele concluzii în cazul accidentului petrecut sâmbătă, 22 februarie, pe drumul Careiului din municipiul Satu Mare. Evenimentul rutier, în urma căruia o persoană a rămas încarcerată, s-a produs din cauza unui tânăr șofer ce nu a adaptat viteza la condițiile de drum.

Ce spune Poliția:

În urma primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un sătmărean, de 29 de ani, aflându-se la volanul unui autoturism pe strada Careiului, dinspre localitatea Decebal, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed și acoperit cu mâzgă, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus de circulație prin încălcarea marcajului longitudinal dublu continuu care desparte cele două sensuri de circulație și a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 35 de ani din județul Maramureș.

În urma coliziunii, autoutilitara a fost proiectată într-un stâlp din beton al rețelei de iluminat public stradal și într-un gard ornamental viu. În urma accidentului a rezultat avarierea celor două autovehicule și vătămarea corporală a unui bărbat, de 59 de ani, din județul Maramureș, pasager în autoutilitară. Conducătorii auto a fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Cercetările continuă în cauză în cadrul dosarului penal întocmit.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.