Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

FOTO. Atenție! Țeapă cu mașini ,,gratuite” pe Facebook. Pățania unui sătmărean

Țeapă cu mașini ,,gratuite” pe Facebook. Prin anunțuri postate pe diferite grupuri de Facebook, escrocii le promit oamenilor mașini gratuite, însă le cer acestora să achite costul livrării autoturismelor în țară. Un astfel de anunț, cu un autoturism oferit gratuit, a fost postat pe un grup de Facebook din județul Satu Mare. O femeie promite să ofere o mașină marca Toyota Rav4, reușește să își găsească o victimă, iar mai apoi discuția dintre cei doi se mută pe WhatsApp.

Femeia intră în discuție cu un sătmărean și îi spune acestuia că vrea să îl cunoască mai bine, întrucât nu dorește să-și încredințeze mașina ,,pe mâinile oricui”. După câteva mesaje, escroaca îi transmite sătmăreanului că autoturismul se află în vestul Africii, în Niger și îl pune pe acesta în legătură cu un ,,transportator”. Acesta din urmă îi transmite victimei că mașina va ajunge în România, doar că transportul costă 600 de euro.

Vă prezentăm întreaga discuție purtată pe WhatsApp:

 

5 comentarii

  1. Bubu Răspunde

    Cat de bou sa fii sa pui botul la asa ceva??!!!

  2. cazzz Răspunde

    Sunt tepe nigeriene…sunt faimoase in lume.
    Se vede ca nu stie romaneste si foloseste traducator. Sunt la fel ca si casele de vacanta,loterii,mosteniri,etc. Cand auzi de Nigeria e de stiut ca e teapa.

  3. Alex Răspunde

    Ho!Ho!Ho!Sunt destui,nu te speria!Poate a fost deja vânduta masina de vreo 100 de ori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.