Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

FOTO. Autobuz cu geam spart și uși blocate cu mătura, în Satu Mare

Autobuz cu geam spart și uși blocate cu mătura, în Satu Mare. Navetiștii din Satu Mare se plâng de condițiile de călătorie, dar mai ales de atitudinea unor patroni ai firmelor de transport. Oamenii spun că sunt nevoiți să călătorească în frig în fiecare dimineață, iar mai mult decât atât, unii navetiști sunt amenințați că li se suspendă abonamentul dacă încearcă să surprindă în imagini condițiile de călătorie.

Un sătmărean ne-a scris pe adresa redacției despre cum sunt batjocoriți navetiștii. Acesta ne-a trimis și câteva fotografii surprinse într-un autobuz ce circulă pe ruta Viile Satu Mare – Municipiul Satu Mare, în care se observă cum unul dintre geamurile autobuzului este spart, iar ușile sunt blocate cu o coadă de mătură.

,,Firmele nu pot crea condiții pentru navetiști. Dimineața e mai frig pe autobuz decât afară, intră frigul prin ușă. Au pus o coadă de mătura să blocheze ușa, pe lângă asta, dacă dorim să împărtășim toate astea cu publicul, patronul firmei amenință că ne lasă fără abonament și transport. Dacă facem poze, zice că am să vă fac și eu poze la casă și am să le postez online”, ne-a mărturisit sătmăreanul.

 

8 comentarii

  1. pixulescu Răspunde

    Cândva era un tren cu ecartament scurt prin zonă. Ce bine era acum, nu?

  2. marius Răspunde

    cine este acel patron? ce firma este? de ce ascundeti? dati nume sa stim, asa poate se rezolva problema. daca acoperiti rahaturile inseamna ca sunteti la fel si voi ziaristii, pacat

  3. Matrozul Răspunde

    Beny Kira

  4. Matrozul Răspunde

    Oricun nu va pati nimic. Are girja Adrian Cozma sa musamalizeze totul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.