Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO. Autobuz cu plexiglas în loc de geam. Soluție de avarie a unei firme de transport

Soluție de avarie pentru autobuzul cu geamul spart. După o zi în care navetiștii au fost transportați în frig, geamul spart a fost înlocuit cu o bucată de plexiglas, a declarat un călător pentru Portal SM.

,,După o zi cu geamul spart s-au gândit să pună o bucată de plexi în autobuzul ce circulă pe ruta Viile Satu Mare – Municipiul Satu Mare. Din Cionchești plătesc 165 de lei pe lună și condiții zero”, a declarat sătmăreanul.

Reamintim că navetiștii din Satu Mare se plâng de condițiile de călătorie, dar mai ales de atitudinea unor patroni ai firmelor de transport. Oamenii spun că sunt nevoiți să călătorească în frig în fiecare dimineață, iar mai mult decât atât, unii navetiști sunt amenințați că li se suspendă abonamentul dacă încearcă să surprindă în imagini condițiile de călătorie.

,,Firmele nu pot crea condiții pentru navetiști. Dimineața e mai frig pe autobuz decât afară, intră frigul prin ușă. Au pus o coadă de mătura să blocheze ușa, pe lângă asta, dacă dorim să împărtășim toate astea cu publicul, patronul firmei amenință că ne lasă fără abonament și transport. Dacă facem poze, zice că am să vă fac și eu poze la casă și am să le postez online”, ne-a mărturisit sătmăreanul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.