Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO. Clădire din centrul Sătmarului, un adevărat pericol pentru pietoni

Fațada unei clădiri din centrul municipiului Satu Mare este un real pericol pentru pietoni. Peretele este atât de degradat, încât s-au desprins deja bucăți de tencuială, iar sătmărenii trag un semnal de alarmă.

Este vorba despre o clădire de pe bulevardul Vasile Lucaciu din centrul municipiului Satu Mare. Clădirea nu a mai avut parte de renovare parcă de o eternitate, cu toate că a existat o astfel de tentativă în urmă cu aproape doi ani de zile. Bucăți mari de tencuială s-au desprins și au căzut, însă trotuarul nu a fost îngrădit.

,,Eu nu aș putea dormi noaptea, dacă imobilul meu ar pune viața oamenilor în pericol!”, se arată în postarea unei sătmărence.

Reamintim că Primăria municipiului Satu Mare a luat măsuri pentru reducerea numărului de imobilele care au fost lăsate în paragină. Consilierii au votat, în ședința din luna decembrie, proiectul de hotărâre care prevede impozitarea cu 500% a clădirilor neîngrijite.

 

Un comentariu

  1. Lili Răspunde

    Si supraimpozitarea de 500% va asigura reabilitarea cladirilor?
    Am inteles ca da sfaturi unor cetateni cum sa evite astfel de situatii ca sa mai castige cateva voturi??
    Poate invata domnul primar sa si creeze conditii de creditare avantajoase pentru proprietarii care deocamdata sunt doar obligati suplimentar sa respecte tot felul de conditii fara nicio inlesnire/ajutor!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.