Ultima actualizare: azi, 15:41

Locale

FOTO. Mr.Bean, într-o nouă ipostază la Satu Mare

Un alt sătmărean, pretendent la rolul lui Mr.Bean, a fost fotografiat pe o stradă din oraş.

Sătmăreanul a transportat o canapea pe plafoniera maşinii. Imaginea a ajuns la activiştii celor de la Drivers SM, care au asociat imediat imaginea cu cea lui Mr. Bean care îşi conducea maşina de pe un fotoliu montat pe maşina sa.

 

4 comentarii

  1. Roland Răspunde

    Ce anume pare aici incorect? Are omul portbagaj, kg-ele nu sunt depasite (cred ca) si canapeaua e asigurata dublu.

    • bla Răspunde

      Drivers SM sunt adevaratii mister Bean! Motivul pentru care cauta acu in caru de fan , e pt ca sunt niste frustrati in trafic. Ei sunt genu ala de om care se ia dupa tine si iti arata “fac iu”, daca considera ca l-ai suparat in trafic. Astia stau cu telefonu in mana toata ziua, in speranta sa gaseasca ceva neregula in trafic. Atunci cand nu “muncesc” si le apare un “miracol” de publicat in fata ochilor, lasa condusu deoparte si se pun pe poze. Drivers SM sunteti ca restu cocalarilor ! Telefoane, shicanari, umblati cu ciuda, etc. Sut convins ca acuma aveti pretentia la “trecere libera” si premii. Maturizati-va , bashinosi mici. Sunteti mai rau ca niste copii; Locu vostru e in lanu de porumb!

      • altu fără bmw Răspunde

        @bla, supărare mare spune drept de câte ori te-a prins în offside Drivers??? Câte selfie-uri ți-au făcut până acum? Sau dacă erai în trafic și la un viraj din partea dășteptului aista te pricopseai cu o canapea în frunce și cu niște copci în cap plus avarie la Loganul tău full size??? Atunci tu erai cel mai revoltat, nu?? Du-te mă și te răcorește! Așa ceva nu e voie.

  2. Baimareanu Răspunde

    Nu mai veniti in Baia Mare aveti mc si mall si in Satu Mare :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.