Ultima actualizare: azi, 16:11
Locale

FOTO. Roată de rezervă cu țigări de contrabandă. Cetățean maghiar amendat în Halmeu

Roată de rezervă cu țigări de contrabandă. Un cetățean maghiar a fost amendat de polițiști în Vama Halmeu, după ce a fost prins că a ascuns câteva sute de pachete de țigări sub roata de rezerva a autoturismului pe care îl conducea.

Ce spune Poliția de Frontieră:

În data de 27 februarie, în jurul orei 09.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul maghiar C.F., în vârstă de 46 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în România.

Existând suspiciuni că acesta transportă țigări, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii, persoanei și bagajelor. Astfel, a fost descoperită ascunsă, în vederea sustragerii de la controlul vamal, sub roata de rezervă a autoturismului, cantitatea de 350 pachete cu ţigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare totală de 1.575 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar  bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, autoturismul fiind reținut până la plata amenzii.

Sursa: Poliția de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.