Ultima actualizare: azi, 12:35

Locale

FOTOGALERIE. Haos în supermarketurile din țară, de teama coronavirusului

Haos în supermarketurile din țară, de teama coronavirusului. Oamenii au luat cu asalt supermarketurile pentru a-și face rezerve de alimente, iar mulți dintre ei și-au făcut provizii chiar și pentru câteva săptămâni.

Românii au golit rafturile magazinelor, după ce ministrul Sănătății, Victor Costache, a declarat, după discuțiile purtate cu șefii hipermarketurilor, că există suficiente stocuri de mâncare pentru o perioadă lungă de timp. Cu toate că ministrul a revenit mai apoi și le-a transmis românilor să nu intre în panică și că nu e nevoie să își facă stocuri de alimente, a fost prea târziu. Oamenii nu au ascultat și s-au bulucit în marile magazine.

Mai multe imagini au început să circule pe internet încă de ieri după-masă.

 

17 comentarii

  1. Jan Răspunde

    No, amu ș-or freca bime mâinile aieștye cu Supermarketurile!!!. Bolonzănye curată și hais total !!!. Amu n-or mai trăbui să-mpartă pliantye pân poștă !!!. Vin proștii singuri !!!

  2. Una Răspunde

    Produc atâta haos și stare de neliniște în rândul populației, ceva ieșit din comun, în loc să gestioneze situația prin calm și fermitate, celeritate și nu atâta frică !!!

  3. bla Răspunde

    Interesant ca , dupa ce toata presa din Romania creeaza haos pentru nimic, tot ei vin sa se laude ca munca lor a dat roade! FUgiti flamanzilor la magazin! Toti care cumparati in nestire sunteti spalati la creier si traiti cu firca in voi! Bafla in viata! ca o sa aveti nevoie. Daca o data in lume se va intampla o catastrofa adevarata, speciile astea o sa dispara primii

  4. Misu Răspunde

    Bla, faptul ca tu nu ai bani sa-ti cumperi sapun detergent si dezinfectant de maini nu-ti da dreptul sa judeci ceea ce fac altii. Sau probabil esti unu care nu este foarte bun prieten cu igiena ? Ne-am nascut cu liberul arbitru deci luam fiecare individ in parte deciziile care ne convin mai mult.Doamne fereste sa apara cu adevarat o pandemie ca in secolul trecut caci mai baiatule sansele tale de supravietuire sunt infime la ce parere ai tu despre preventie.

  5. iuliu Răspunde

    Zici ca ar izbucnii al treilea razboi mondial

  6. Misu Răspunde

    Radical, cred ca tu nu ai inteles ironia din comentariul meu. Dar unde nu-i nici Dumnezeu nu cere ! Cred ca faci parte inevitabil din aceeasi categorie. Din cate stiu atat ignoranta cat si impertinenta sunt permise cand comentezi din spatele unei tastaturi. Stai jos ……zero !

  7. Satmarean Răspunde

    Cum sa nu critici isteria unora cand vezi cat de panicati sunt si nici nu au de ce.Baga isteria degeaba si in alti oameni slabi de inger. Iau provizii dar rafturile cu sapun raman neatinse. Spalati- va pe maini nu pe creier!!!!

  8. Garuboz Răspunde

    Ai perfecta dreptate Satmarean.Tu Misule cred ca te-ai nascut speriat iati si calmante poate ajuta!

  9. ... Răspunde

    Dacă erai ziariști ….. Dacă …… Deci, atunci făceați un articol în care explicarăți la p@lime că ar fi cazul să folosească mai des săpunul și dezinfectantul. Nu văd una bucată în coșuri!!! E foarte trist. Important pentru unii e că vor muri cu burta plină!!! No comment!

  10. H&R Răspunde

    Daca e coronavirus, sunt bani de cumparaturi, Daca nu e coronavirus , nu mai sunt nici bani… Interesant.. Very interesting!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.