Ultima actualizare: azi, 13:15

Locale

FOTO&VIDEO. Accident între Odoreu și Băbășești. Impact între două mașini

Un accident rutier a avut loc, cu puțin timp în urmă, între Odoreu și Băbășești, în județul Satu Mare. Potrivit primelor informații, două autoturisme s-au ciocnit frontal.

Este vorba despre un autoturism înmatriculat în județul Satu Mare și unul înmatriculat în Maramureș, cel din urmă ajungând în șanț, în urma impactului puternic.

„În urma accidentului au rezultat două victime neîncarcerate, conștiente și cooperante. Fără răni sau traumatisme majore. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical cu o ambulanță SMURD”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare, Adriana Pop.

Accidentul, produs de un tânăr de 27 de ani care a pătruns pe contrasens

“Un conducător auto de 27 de ani, din Cicârlău, a pătruns pe sensul opus de circulație, în curbă, intrând în coliziune cu un auto care circula din sens opus condus de un bărbat, de 41 de ani din Satu Mare. În urma impactului șoferul de 41 de ani și o tânără de 29 de ani, pasageră în primul autoturism menționat au avut nevoie de îngrijiri medicale. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative”, a transmis IPJ.

 

 

6 comentarii

  1. s.m. Răspunde

    Pana cand acea portiune de drum era plin de gropi si cratere nu era nici un accident pe acel drum. De cand sa facut drumul, accidente cat cuprinde pe acea portiune de drum. Concluzia este ca nu meritam drumuri bune doarece nu stim sa circulam pe ele si nu respectam nimic din codul rutier. Drumuri cu gropi=sansa sa ramai in viata pe drumurile din Romania.

    • altu fără bmw Răspunde

      @s.m. ???. Sunt foarte multe accidente în care IQ-ul șoferului nu se asortează cu caii putere. În cazul de față nu sunt sigur dar în majoritatea accidentelor. Conduita preventivă în conducere a ca și inexistentă.
      Am văzut chiar și situații în care cel cu prioritate intră peste celălalt chiar dacă vede că boul/vaca intră în intersecție/manevră/depășire fără să se asigure. Că doar are prioritate, nu? Noi mental încă nu am depășit faza de căruță. Mulți nu semnalizează nici schimbarea de direcție că tu din spate posezi puteri paranormale și citești gândurile celorlalți, nu?
      Și da, de aia nu am eu beemweu. Prefer să merg mai încet dar … atenție, dacă se poate să și ajung la destinație. Conduceți cu atenție oameni buni!

      • Unu' Răspunde

        Mucosul cu Audi a tăiat curba (precis din cauza vitezei prea mari) și a intrat în mașina care venea din față! Mai mult ca sigur cel în care a intrat nu a avut timp să reacționeze (deși în zonă, viteza de deplasare este limitată prin indicator)!

      • Satmarean Răspunde

        No și vezi că nu era cu bmw ci cu Audi, nu înseamnă ca cei care au bmw sunt toti smecheri cum tot scrieti voi aiurea !!!

        • altu fără bmw Răspunde

          Recitește te rog comentariul meu. Să te ajut? A doua propoziție. Aia care începe cu “în cazul de față …”

  2. Unu' Răspunde

    Vor învăța și măgarii mari că nu se taie curba, indiferent de marca mașinii, dacă din sens opus vine altă mașină!
    Păcat că n-a pierit boul cu Audi! Era un bine pentru toți ceilalți! Așa rămâne să facă alte victime!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.