Ultima actualizare: ieri, 21:24
Locale

FOTO&VIDEO. Sătmăreanul ce și-a dat foc la casă a fost internat la Psihiatrie

Sătmăreanul ce și-a dat foc la casă, duminică, a fost internat la Psihiatrie. Incidentul a avut loc în Turulung, județul Satu Mare, duminică după-amiază, atunci când bărbatul a pus foc intenționat în patru încăperi și în podul casei. 

Bărbatul și-a incendiat propria casă și s-a tăiat ușor la gât, iar în momentul sosirii echipajelor de intervenție, el a fost găsit cu o ușoară intoxicație cu fum. De asemenea, fiul lui a suferit intoxicare cu fum. Bărbatul a fost scos din casă cu ajutorul polițiștilor, iar fiul și soția au ieșit singuri în momentul în care au simțit miros de fum. Atât victima, cât și fiul au fost transportați de urgență la UPU Satu Mare.

ISU Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit din localitatea Turulung. La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Turț, cu o autospecială de stingere, dar și pompierii voluntari din cadrul SVSU Turulung cu autospeciala din dotare. De asemenea, la locul evenimentului au fost prezenți și reprezentanți ai Poliției, deoarece prin apelul la numărul 112 s-a anunțat faptul că proprietarul casei ar fi recurs la autoincendiere.

Forțele de intervenție au reușit să imobilizeze bărbatul, apoi situația a fost preluată de către pompieri. Aceștia au intervenit pentru localizarea și lichidarea focarelor din trei încăperi și din podul imobilului.

Starea bărbatului a fost evaluată de către echipajul de terapie intensivă de pe ambulanța SMURD TIM. Aceasta prezenta o plagă înjunghiată la gât și o ușoară intoxicație cu fum. În urma evenimentului, și fiul victimei a suferit intoxicare cu fum și a fost preluat de un echipaj SAJ. Ambele victime au fost transportate la UPU Satu Mare pentru investigații.

A ars structura de lemn a acoperișului în întregime și s-au degradat doua camere și bucătăria, inclusiv materiale combustibile (mobilier, textile) și aparatura electrocasnică din interiorul acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.