Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Italian condamnat la închisoare, prins în Satu Mare. Avea firmă de instalaţii

Italian condamnat la închisoare, prins în Satu Mare. Italianul Gianluca Tiberio, în vârstă de 36 de ani, a fost arestat în cursul acestei săptămâni în Satu Mare, după ce a primit în Italia o condamnare de peedapsa cu închisoarea.

Potrivit Chieti Today, bărbatul este originar din San Salvo, Abruzzo, și a fost condamnat definitiv la 7 ani și 8 luni de închisoare pentru jaf agravat, deținere ilegală de arme și furt, comise în Italia în peroada 2007-2011.

Din 2016 italianul a venit în România, unde şi-a deschis o firmă de instalaţii. El nu s-a ascuns de autorităţile române, având cont de facebook asumat pe numele său, firmă de instalaţii, distribuia anunţuri pe siteurile de specialitate cu serviciile prestate.

Poliţiştii italieni, în cooperare cu cei români, au început luni, 17 februarie 2020, o operațiune comună, l-au prins şi l-au prezentat Curţii de Apel Oradea cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a dispus arestarea sa pentru 15 zile, până la traducerea mandatului european de arestare, după care, cel mai probabil, va fi extrădat în Italia unde îşi va ispăşi pedeapsa.

Gianluca Tiberio este căsătorit cu o sătmăreancă şi copil.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.