Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

Nevăzătoare, furată de o casieră din Satu Mare

Nevăzătoare, furată de o casieră din Satu Mare. Totul s-a întâmplat astăzi la un magazin din municipiu, acolo unde o femeie nevăzătoare, însoțită de fiica ei, a făcut câteva cumpărături, iar după ce s-a prezentat la casă pentru a-și achita cumpărăturile, casiera ar fi păcălit-o. Asta susține o sătmăreancă ce spune că a asistat la întreaga scenă.

Sătmăreanca spune că femeia nevăzătoare a făcut cumpărături în valoare de 63 de lei și i-a dat casierei o bancnotă de 100 de lei, însă aceasta din urmă i-a dat rest doar 26 de lei, ba mai mult, la un moment dat ar fi intervenit și paznicul magazinului.

,,O mamă nevăzătoare cu fiica ei era la magazin unde a făcut cumpărăturile. Prețul la casă a fost 63 de lei și câțiva bănuți și a dat 100 de lei la casieră, iar aceasta i-a dat rest doar 26 de lei și a furat-o de 10 lei. Paznicul a vrut s-o dea afară din magazin. Atâta nesimțire”, a relatat sătmăreanca ce a asistat la întreaga scenă.

5 comentarii

  1. y Răspunde

    Dacă într-adevăr așa este publicați vă rog și numele magazinului. Aici nu poate fi vorba de nici un fel de drepturi și imagini. Cine se coboară la acest nivel nu are dreptul de a fi numit OM.
    Semnat the real y.
    PS. Cu o observație. La asemenea acuzații se publică și punctul de vedere al magazinului în cauză. Se cheamă jurnalism.

  2. Anonim Răspunde

    Buna
    La magazinerele mari dar și la cele de cartier se filmează casele de marcat.Se poate rezolva ușor de colegi dar trebuie depusa o reclamație.

  3. Mirrors Răspunde

    Poate vreun cititor ne poate zice de la ce magazin este îmbrăcămintea angajatei.

  4. Eu Răspunde

    Da la câți analfabeți sunt poate sa și încurcat,la asta nu v-ați gândit domnilor,ăștia care tot săriți ca și arși!? Și de ce nu a plătit fica?după ce a mai mers cu ea? Sau nu are acces la banii bătrânei că poate se teme bătrână sa nu fie furată?? Pt că se cam poartă în zilele noastre,așa că mucles…..seara buna

  5. Clickhunter Răspunde

    Povesti nemuritoare. Nimic concret.
    La fel, ca amenzile de la restaurante. Unde? ce? cum ? cine? cand?
    In rest o stire pentru click-uri, am muscat-o si eu , recunosc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.