Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

Se modernizează zona Burdea. Sensul, înlocuit

Se modernizează zona Burdea. Întreaga zonă Burdea va intra într-un amplu proces de modernizare, a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, city managerul municipiului Satu Mare, Maskulik Csaba.

Se va moderniza atât carosabilul de pe bulevardul Octavian Goga, cât și întreaga zonă Burdea. Astfel, sensul giratoriu improvizat care le-a dat atâtea bătăi de cap șoferilor va fi înlocuit definitiv cu unul modern.

,,Vor începe lucrările la intersecția Octavian Goga, după care se va configura într-o manieră mai elegantă un sens giratoriu, nu cu bidoane”, cu ajustări, a declarat Maskulik Csaba.

20 comentarii

  1. schimbare de primar Răspunde

    nu va este rusineeeeeeeeeeeeeee??? anul de promisiuni, nici 10% nu o sa faceti deja mie scarba de tot ce inseamna politica, numai asa poti mintii rusinos , sincer am votat primarul kereskenyi , am zis va face mai multe , poate a facut ceva , dar ar trebui sa continue ca anul 2020 atat a promis ca imi vine sa rad deja , atat ne mai lipseste sa promita tranvaie si metrou, si sunt sigur totul va fi roz in satu mare, cum naiba sa promiti asa multe?????platim taxe pt masini dar nu avem unde parca , aloo domnule primar???? ne auzi??? nu avem sport in judet aloooooo???? ahh facem sala de hochei sau vine orban si face sala polivalenta si echipa de fotbla dar o sa va intreb ceva, vom canta imnul ungariei???????? deci l am votat eu sunt roman , dar inca odata nu il mai votez si stiti de ce pentru aceste multe promisiuni – penibil PS sper ca vom avea un canditata pe cine vom putea alege, nem saturat de minciuni.

  2. Satmarean Răspunde

    În sfârșit. Era și cazul !!!

  3. satmareanu' Răspunde

    Nu are sens pana nu se termina centura, camioanele o vor distruge exact ca pe cea provizorie.

  4. s.m. Răspunde

    Aham, acuma urmeaza dezbateri, planuri, schite, machete, desene, puz si plug, licitatie, contestatii, pasaje sub si supra terane etc si ati facut un mare 0. In opinia voastra, celor din Primarie, in acest an fata Satmarului se va schimba cu 180 grade minimum. Suntem la mijlocul luni Februarie si nu ati sapat nici macar o groapa. In rest planuri si machete cat cuprinde. Cred ca cineva se alege cu bani frumosi cu toate aceste machete si desene.

  5. kati -1 Răspunde

    Cum să explic mai bine NU MĂ DUC LA VOT NICI DACĂ AR VENI CU ARCANUL DUPĂ MINE…….
    Oricum sîntem în epoca feudală.
    Medicamente, vaccinuri NU-școli fără copii DA-pensii mari-DA PENTRU EI-șoareci șobolani-DA-
    DECI I-AM VOTAT AZI

  6. altu fără bmw Răspunde

    1. Sunt extrem de curios ce soluție a visat comisia_lui_circulație. Ceva sens giratoriu etajat?
    2. Mai ales că trebuie mutați stâlpii electrici din sens nu sunt sigur că vom vedea în curând ceva. Cunosc foarte bine cum abordează problema, de fapt orice problemă Electrica.
    3. Totuși soluția este secret de stat? Nu crede onor primăria că cetățenii ar merita o schiță simplistă măcar? Să se pregătească sufletește la cum va arăta intersecția peste 10 ani.
    4. Ceva legat de traficul pietonal din zonă? Sau așa reducem emisiile de gaze de eșapament că îi obligăm și pe cei care nu vor ca să meargă și ei cu mașina? Întreb așa.

    • Satmarean Răspunde

      curentu să pote băga subteran măi cela fără bmweu, asta nu-i o problemă !!!

      • altu fără bmw Răspunde

        Se vede că habar nu ai. Scrii și tu la nimereală. Plus că dacă trebuie băgat în pământ trebuie săpat, iar dacă se sapă ditamai tranșeea tu unde vei circula cu Matizul tău? Problema dragule e că Electrica lucrează doar prin firmele lor, pe proiectele exclusiv ale lor prin firme agreate de ei și când vor. Nu mă crezi? Ia caută pe goagăl cât a stat centura Careiului tot din cauza Electrica!

    • shumaheru Răspunde

      tot asa va fi configuratia ,,dar va fi diiiiiin ??? = betooon !

  7. Gheorghe Răspunde

    Mare eveniment Mareeee.Vom avea jirator la Burdea….sa stie tot poporu si tot iobagu….vom avea jirator!!Caca-maca,o furtuna intr-un pahar cu apa.Daca nu se face cum trebuie se face degeaba….doar ca se papa niste bani.
    Nu vreau sa jignesc sau sa deranjez cu opinia mea.Daca nu se face inca o banda pe sensul dinspre Burdea spre Soarelui(deci daca se va circula in continuare doar pe o singura banda pe sens),nu se realizeaza mare lucru.Acolo este marea buba.S-a mai facut si autogara aceea acolo.Cine a dat aprobare acolo a stiut ce face?…eu zic ca a stiut si nu a facut-o asa…degeaba(prietenii stiu ce spun).Sa dai asa ceva acolo este o magarie….se incuraca traficul foarte mult la intrarea si la iesirea autobuzelor din gara.Strada Octavian Goga s-a reparat de n”spe mii de ori si de fiecare data s-a stricat…de ce oare?Prietenii stiu de ce!!Lucrari facute de mantuiala,firme fantoma…etc,etc.No apoi ce sa zic eu…vom trai si vom vedea!!Sanatosi sa fim …ca alesii au ei grija sa ne mearga tot mai….RAU!!!

    • remy martin Răspunde

      Am fost martor la o actiune de asta de iesire a autobuzului din autogara. Nu stiu daca a durat 2 minute toata “incurcatura” de care ziceti dvs. Poate ziua aceea a fost mai zen, cand toata lumea era calma, ajutătoare, samd.

  8. Satmareanul Răspunde

    Poate Blaga de pe Jiului o sa rezolve problema asa cum a rezolvat si un loc de parcare anulat pentru muierea sa blonda care se simte ofensata sa aiba o masina langa a ei, dupa ce ani buni de zile a parcat in usa fostei centrale de pe Jiului, ma intreb si eu daca stalpii au fost pusi in parcarea de pe Jiului in urma unui dobitoc sau s-a facut un studiu si urma sa se mute acele stalpisori?
    D-l Primar daca aveti oameni increzuti, nesimtiti ca Blaga in subordine ar fi bine sa il potoliti dumneavostra, ca oameni nu uita ca toti si chiar multi au fost amendati folosind politia locala pentru deranjul lui sau a sotiei “blonda de la primarie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.