Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Tânăr de 21 de ani, prins drogat la volan în județul Satu Mare

Tânăr de 21 de ani, prins drogat la volan în județul Satu Mare. Polițiștii l-au oprit în trafic pe raza localității Ciuperceni, după care l-au condus la spital.

Ce spune Poliția:

La data de 9 februarie, polițiștii rutieri sătmăreni au depistat în trafic, pe raza localității Ciuperceni, un tânăr, de 21 de ani, din comuna Botiz, care se afla la volanul unui autoturism având dreptul de a conduce pe drumurile publice suspendat.

De asemenea, în urma verificărilor și testărilor efectuate, polițiștii au constatat că susnumitul se afla sub influența substanțelor psihoactive, astfel că a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice.

Tot ieri, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au depistat în localitatea Mărtinești un sătmărean, de 43 de ani, care se afla la volanul unui autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, testarea cu aparatul alcooltest a indicat o concentrație alcoolică de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cauze prezentate cercetările continuă în cadrul dosarelor penale întocmite.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.