Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

VIDEO. Comisarul Nagy, beat la volan, pe contrasens. A făcut un adevărat spectacol

Comisarul Nagy, beat la volan. Un individ care s-a prezentat a fi “comisarul Nagy” a filmat când se plimba cu bolidul, pe contrasens, pe strada Bucovinei din Baia Mare. Un cititor al publicației Detectivului de Presă ȘOC! a filmat întreaga tevatură în care a fost implicată o mică armată de polițiști de la ordine publică, jandarmi și polițiști de la rutieră.

Bărbatul despre care doar se bănuia inițial că e băut, a coborât din mașină și s-a luat la harță cu primul șofer care circula regulamentar pe sensul unic al străzii, căruia i-a lovit mașina cu palmele. El s-a prezentat drept “comisarul Nagy de la poliție”.

“Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, unde i s-au recoltat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a transmis IPJ Maramureş.

Reprezentanţii IPJ Maramureș au declarat pentru Detectivul de Presă ȘOC! faptul că șoferul nu este angajat al poliției. Pe şofer îl cheamă Călin Nagy, a fost polițist, este în pensie, a lucrat ultima dată ca ofițer de serviciu la IPJ Maramureș.

3 comentarii

  1. Nimeni Răspunde

    Poate ca iesitul acesta la pensie mult mai repede l-a dereglat.

  2. Pensii speciale Răspunde

    bine ca trebuie platit pensii speciale catre asemenea gunoaie a societatii ……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.