Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

VIDEO. Drumul de la Botiz arată ca după bombardament, nu ca după reabilitare

Drumul de la Botiz arată ca după bombardament, nu ca după reabilitare. Drumul județean care face legătura între Satu Mare și Botiz se prezintă într-o stare extrem de proastă, asta în condițiile în care anul trecut au avut loc lucrări de reabilitare. O porțiune destul de importantă este nefinalizată, însă gropile și-au făcut apariția chiar și în asfaltul turnat în urmă cu doar câteva luni.

Ploile din ultima perioadă au scos și mai mult în evidență starea proastă a drumului, iar oamenii din localitate dar și șoferii care tranzitează frecvent drumul, în special conducătorii autovehiculelor de mare tonaj, sunt extrem de nemulțumiți și se întreabă când vor putea circula, în sfârșit, în condiții normale.

La sfârșitul anului trecut, conducerea Consiliul Județean a precizat că o porțiune din drum este finalizată complet, însă întregul tronson va putea fi finalizat cel mai probabil abia în primăvară, întrucât lucrările sunt sistate pe timp de iarnă.

,,Constructorul a sistat lucrările pe timp de iarnă, conform legii are dreptul să ceară sistarea lucrărilor. Lucrările vor continua în momentul în care condițiile de temperatură vor fi propice. Au făcut o porțiune completă, iar conform contractului au 18 luni termen de execuție”, a declarat, pentru PortalSM, vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Ioan Rus.

6 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Nu vă faceți griji, încă nu este terminat!
    Mai trebuie să se stabilizeze, doar așa au spus specialiștii!
    Cine sunteți voi să contestați ce spun specialiștii?!

    Era previzibil, așa s-a întâmplat cu majoritatea lucrărilor executate de către această firmă plină de specialiști și profesioniști!

    • Altu Răspunde

      Aici greșești, chiar sunt profesioniști. Tu nu înțelegi procedura. Vara ai asfalt,iarna ai material antiderapant deja pus din vară. La primăvară se asfaltează din nou și e pregătit pt iarna următoare. Greu de înțeles pt oamenii ăștia neștiutori, când lucrurile sunt atât de simple.

  2. Tomi Răspunde

    Important este sa si numeasca subprefecti capuseti tot tacamu nu drumuri nu controale la fata locului numai cafelute plimbari si salariuc

  3. Magdalena Răspunde

    Incerc sa fiu respectuasa, dar nu merge. Deoarece acu citeva luni, cand au inceput sa construiasca acest drum in Botiz, mi-am zis in gand, ca aici nu e lucru curat, deoarece, OM cu judecata sanatoasa, nu-l angajeaza pe acest CIOFLINGAR, de patron, care nu vazuse inca un drum asfaltat de calitate, de unde rezulta, ca, sau cei ce l-au angajat sunt sau HOTI sau FURA TOTI, ba nii nostri??????!!!!!!! Halo DNA. ce faceti?!!!!!!

  4. Martinesti Răspunde

    Da la Martinesti când se v-a face drumul?!la 1 km de oraș și nu e drum?!E atat de plin de gropi, ca după război!!pai domn primar dacă nu mai faci fata da-ti demisia!!!!hai dumneata zilnic pe drumul ăla!!!chiar nu ai rusine fata de comunitatea din Martinesti?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.