Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

VIDEO. Radu Bud, la instalarea subprefectului: Nu vor fi secretare mai multe!

Prefectul Radu Bud a declarat astăzi la instalarea celui de-al doilea subprefect al judeţului Satu Mare, Cosmin Bota, că această funcţie nu presupune cheltuieli suplimentare şi “nu vor fi secretare mai multe”, cum s-a speculat.

El a precizat că practic s-a transformat un post de funcţionat public existent în unul de subprefect, astfel că nu presupune cheltuieli suplimentare.

“Activitatea fiind destul de întinsă, e nevoie de mai multe persoane care să supervizeze aceasta, de la controlul de legalitate, la monitorizarea instituţiilor deconcentrate, la asigurarea siguranţei cetăţeanului, e un domeniu foarte vast, ca atare de astăzi mă bucur că îl am pe Cosmin alături. Vreau să fac o precizare, fiindcă s-a interpretat poate greşit în mass media: acest post nu s-a înfiinţat nou, a fost transformat din post de funcţionar public, ca atare nu sunt cheltuieli suplimentare, aşa cum încerca cineva să speculeze, nu vor fi secretare mai multe, nu vor fi şoferi, nu vor fi maşini mai multe. Ne limităm exact la ceea ce avem noi astăzi în dotarea Instituţiei Prefectului”, a declarat prefectul Radu Bud.

Noul subprefect, Cosmin Bota, s-a declarat onorat.

“Sunt onorat să fiu investit în această funcţie extrem de importantă. Vreau să mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi în acelaşi timp să îi asigur că o să-mi dau tot interesul ca în activitatea mea să mă ridic la nivelul aşteptărilor. Vreau să asigur pe toată lumea de buna mea colaborare, de toate intenţiile mele cele mai bune şi de deschiderea pe care o s-o am faţă de tot”, a spus Bota.

17 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Acum că guvernul a picat urmează dezinstalarea? Întreb pentru un prieten.

  2. Profesor Răspunde

    Cât ridicol! Dar dacă lui nu-i este rușine…

  3. --- Răspunde

    Astea nu mai au nici rusine!!! Numai averi!!!!

  4. W Răspunde

    Politicieni din tara noastra nu au rusine , dar nici coloana vertebrala.

  5. GB Răspunde

    “Activitatea fiind destul de întinsă, e nevoie de mai multe persoane care să supervizeze”, traducerea din limbajul de lemn ar fi că s-a mai înființat un post de “înalt frecător de mentă” ca să miroase frumos pe plaiurile autohtone. Cum ar zice câinii încă un ciolan de ros pentru partid, bine plătit și cu toate avantajele funcției. “Acest post nu s-a înfiinţat nou, a fost transformat din post de funcţionar public, ca atare nu sunt cheltuieli suplimentare”, zău așa? Da, îl aveai în schemă, bugetat dar nu plăteai salariu nefiind ocupat că doar nu ai dat afară pe cineva. Și făcându-l de subprefect cred că a săltat și în grilă, este? Mamă!!! da nu știu cum se face că toți ăștia cred că părul e prost și ei deștepți. S-or fi crezând în filmele franțuzești cu Fantomas. A și încă ceva, dragă Fantomas noi nu avem treabă cu secretarele și șoferii, că ăia de bine de rău își fac treaba, noi avem treabă cu voi, politrucii, că voi cam ardeți gazul de pomană pe bani mulți. Dragul de el, nu am nimic cu omul ăsta dar fiecare ieșire în presă e ca un meci de tenis cu muuulte mingi ridicate la fileu și mă lasă sufletul să le ratez.

  6. cetatean Răspunde

    Poate-și mai amintește Radu Bud de expresia: dacă tăcea-i, filozof rămânea-i! Clar hotărârea nu-i aparține, dar măcar să nu ne ia de tâmpiți! Pa! ați pierdut 4 alegători…și probabil mulți alții care simt și cred ca și mine! Dar ați ”câștigat” un subprefect!

  7. Mihai Răspunde

    Am înțeles. Azi angajat un subprefect pentru că domnul Cosma nu are timp de lucru. El este în campania zilnica electorală la pupat statui și moaște, la plimbat cu caii prin tara la vreun centenar. Sa va fie rușine Bud de la Buda.

  8. Matrozul Răspunde

    Adrian Cozma e ocupat cu drumurile in Ucraina. Pritenii stiu de ce!

    • Veriga Răspunde

      Pentru reabilitari drumuri judetene?
      Vizite de santier ?
      in loc sa se ocupa cu drumurile satmarului !!

    • Veriga Răspunde

      Pentru reabilitari drumuri judetene?
      Vizite de santier ?
      in loc sa se ocupa cu drumurile satmarului !!

  9. xxx Răspunde

    cu miscarea asta si pe mine m-ati pierdut de alegator Nu am nimic cu omul nici nu il cunosc dar voi continuati sa angajati oameni la stat cat de multi

    • y Răspunde

      De acord și eu. Dar nu este vina celor din poză. Ei sunt niște …… mici-mitici. Din păcate PNL sau în general partidele atâta înțeleg din guvernare. Na, amu noi am câștigat să vedem pe cine și unde punem! Apoi ne mirăm că nu merge! Păi, coafeze la fonduri europene??? Și câte ar mai fi despre care nu se spune nimic! Ceva de genul Leș la Apărare.
      Toți ăștia ar trebui să lucreze o perioadă scurtă (opțional la care deconcentrat doresc ei) pe salar de începător și să aplice legislația pe care tot visează în acel aer rarefiat din București! Toată cheltuiala asta în momentul de față nu are nici un sens. Nu ne ajută și nici nu sunt bani pentru așa ceva.

  10. Satmarean Răspunde

    Nu se justifica un nou post de subprefect . Unul are doi loctiitori sau cum ?

  11. Matrozul Răspunde

    Ce realizari are Adrian Cozma, cancelarul sef de la Prefectura ?

  12. comentator Răspunde

    @x-ulescu unde ești? A picat guvernul! Deșteptarea!!! Ceva curs de schimb valutar actualizat?? Mulțumim anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.