Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Apelul făcut de Crucea Roșie Satu Mare. Este nevoie de echipamente de protecție la Spitalul Județean

Crucea Roșie Satu Mare a lansat un apel prin care sătmărenii sunt invitați să doneze orice sumă pentru a îi ajuta în procurarea de materiale și echipamente de protecție pentru Spitalul Județean Satu Mare.
Redăm integral mesajul Crucea Roșie Satu Mare:

Dragi satmareni va invitam sa fiti alaturi de Crucea Rosie Filiala Satu Mare in prevenirea Covid 19, in acest moment avem mari solicitari din partea Spitalului Judetean Satu Mare in vederea sprijinirii acestora cu materiale si echipamente de protectie. Va invitam si va rugam sa fiti alaturi de noi donand orice suma in contul nostru deschis special deschis pentru aceasta activitate.

Cate putin putem sa facem mult, bineinteles va vom tine la curent cu toate achizitiile facute.
Invitam si firmele sa fie alaturi de noi.
Contul nostru este  INTESA SANPAOLO SUCURSALA SATU MARE:

RO71WBAN2511000431501476

Titularul contului este Crucea Roşie Satu Mare.

Frmele pot dona 20% din impozitul pe profit, le asteptam

Daca nu puteti dona va rugam sa ne sprijiniti cu distribuirea acestui mesaj

7 comentarii

  1. Pbeata Răspunde

    De nu le asigura statul ? Cei cu pensiile speciale sa dea jumarate de bani ibapoi

  2. Mircea Răspunde

    Pentru a-si acoperi incompetenta in asigurarea mastilor, statul a confiscat 1 milion de masti de la Crucea Rosie pe care acestia urmau sa le distribuie spitalelor:
    https://www.gandul.ro/stiri/cosmar-birocratic-un-milion-de-masti-de-protectie-achizitionate-de-crucea-rosie-confiscate-la-vama-otopeni-motivul-incredibil-invocaat-de-procurori-19408653/amp

  3. mae Răspunde

    mari politicieni…..ai satmarului unde sint ,govor,les,fedorca,petric,silaghi,si multi alti lingaii……acuma se vede sau ascuns in gauri de sobolani

    • ... Răspunde

      Ai uitat de stef, papici, roca zis si ghiocel si mai ales coica. Care este doftor!!! Sper ca la vot care va fi odata (nu stiu cand dar sigur va fi) oamenii sa nu uite de vitejii astia numai din gura!

    • M. A. Răspunde

      E nevoie de echipament și pt. medicii de familie!

  4. Cosmin Răspunde

    Ar trebui ca toti politicienii si cei cu pensii speciale sa renunte ,eventual chiar si primarii sefii de consilii judetene si alti bugetari ,la venituri pana la limita a 75% din salariul minim ca sa se poata achizitiona sau dupa caz fabrica la noi in tara echipamentele necesare

  5. obiectiv Răspunde

    Mă întreb, dacă până să apară virusul nu a fost necesar echipamentul de protecție????? numai acum s-au sesizat cei responsabili în acest sens de aceste lipsuri, până acum ce a făcut managerul, cei de la achiziții și sefii de sectii!!!!!!!!!!!toți strâng din umeri și i nimeni nu este vinovat!!!!!!!!!până acum cu se realiza asistența medicală a pacienților, fără mănuși și măști!!!!!!!!aparate de ventilație, etc, nu s-ar fi impus ca aceste lipsuri să fi fost cuprinse în exercițiul bugetar anual cumva de către din cadrul spitalului județean de urgență și să nu apară aceste anomalii??? chiar nimeni nu e vinovat, în cazul în care aceste necesități au fost acoperite, ce s-au întâmplat cu materialele care au fost distribuite, au fost consumate așa de repede în nici 3 luni de la începutul anului când în spital nu au fost internați spre vindecare mulți pacienți cu covid19?????e vorba de incompetență, managment defectuos sau indiferență???????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.