Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

CAMPANIE. Un copil bolnav din Satu Mare trebuie operat pe creier în câteva zile!

Un copil bolnav din Satu Mare trebuie operat pe creier în câteva zile! Adolescentul de 14 ani din Satu Mare are nevoie de sprijin pentru operația pe care urmează să o facă la Debrecen. Markusz Sugar este elev în clasa a VII-a și a fost diagnosticat cu hydrocefalee și a trecut cu bine peste alte intervenții continuându-și studiile.

Noua operație nu doar că nu se poate realiza în țară, dar costurile intervenției și cele legate de tratament ajung la 2 milioane de forinți, echivalentul a 6.000 de euro, bani de care familia nu dispune la această dată. Operația este programată pentru 9 martie, iar familia încearcă să strângă suma necesară chiar dacă timpul este foarte scurt.

“Sugar Markusz, suferă de la naștere de hydrocefalee. Până în prezent a suferit mai multe operații, iar acum are nevoie urgent de operație care se poate realiza numai în Debrecen. Costurile totale (spitalizare, operație) se ridică la suma de 2.000.000 Ft. ceea ce depășește posibilitățile financiare ale familiei. Avem rugămintea, cine poate și dorește, să ajute financiar familia și implicit pe Markusz ca operația să poată fi efectuată. Din păcate timpul este foarte scurt, operația fiind programată pe data de 9 martie 2020”, se arată în apelul umanitar.

Cei care pot să vină în sprijinul lui Markusz o pot face virând sumele în contul deschis la Banca Raiffeisen pe numele mamei.

SUGAR MELINDA

cont IBAN: RO54 RZBR 0000 0600 0889 2769

 

Markusz – copilul bolnav din Satu Mare trebuie operat pe creier

Un comentariu

  1. Maria Răspunde

    Buna ziua, as dori sa pot lua legatura cu mama copilului Sugar Melinda, un numar de telefon daca e posibil ,va rog frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.