Ultima actualizare: azi, 15:05
Locale

Coronavirus Satu Mare: 3.259 de persoane în izolare, 202 în carantină

În județul Satu Mare, astăzi, 27 martie, se află în carantină 202 persoane, iar în autoizolare la domiciliu 3.259 persoane, informează Instituția Prefectului.

La nivelul județului nostru au fost identificate două noi spații de carantină cu o capacitate de 140 de locuri. În total, în prezent, la nivelul județului Satu Mare sunt operaționalizate patru centre de carantină instituționalizată cu o capacitate totală de 322 de locuri, dintre care 202 sunt ocupate.

Persoanele carantinate în ultimele zile provin, în marea majoritate, din rândul sătmărenilor reveniți în țară prin culoarul de traversare a Ungariei, preluate și escortate de echipajele IPJ-IJJ Satu Mare spre centrele de carantină din județ.

*Izolarea prin carantinare este obligatorie, conform reglementărilor în vigoare, pentru toate persoanele care se întorc în România din zonele roșii, precizate pe site-ul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile București: https://www.cnscbt.ro/index.php/liste-zone-afectate-covid-19/1579-lista-zone-24-03/file

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Sătmăreanul diagnosticat cu Coronavirus s-a vindecat

Sătmăreanul diagnosticat cu Coronavirus s-a vindecat și a fost externat în cursul zilei de astăzi, potrivit prefectului județului Cluj, Mircea...

Închide