Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Educație gratuită pentru copiii din Satu Mare aflați în situații de risc. Înscrieri pe tot parcursul anului

Primăria Municipiului Satu Mare, Direcția de Asistență Socială Satu Mare prin Centrul de zi ,,Prichindelul” oferă copiilor cu vârste cuprinse între 1 și 4 ani un mediu propice învățării, acces la ore de educație și activități gratuite pe tot parcursul anului, inclusiv pe perioada vacanțelor.

Centrul de zi oferă un mediu unde visurile sunt încurajate și unde copilul primește sprijin pentru dezvoltarea abilităților sociale și a deprinderilor pentru viață.  În cadrul Centrului de zi ,,Prichindelul”, copiii beneficiază de hrană zilnică gratuită și consiliere psihologică gratuită, este încurajat să se implice în activitățile recreative și de socializare, la întâlnirile interactive și de suport cu familia.

Începând din acest an, înscrierile la Centrul de zi ,,Prichindelul” se fac pe tot parcursul anului, astfel încât tot mai mulți copii să beneficieze de educație gratuită.  Sunt așteptați să freceventeze activitățile centrului copii aflați în situații de risc social, cu părinți plecați la muncă în străinătate, precum și cei care provin din familii monoparentale sau cu mămici minore, dar și cei care nu au sprijin din partea familiei lărgite.

Părinții sau aparținătorii pot solicita mai multe informații despre înscriere la numărul de telefon: 0261.714.196, interior 125 sau la numărul 0751205448.  Dosarele de înscriere se depun la sediul centrului, Aleea Ilişeşti, nr. 2, cartierul Solidarităţii.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.