Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Fenomen îngrijorător: sătmărenii care fug din izolare. Dosare penale pe bandă rulantă

La data de 24.03.2020, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, au fost înregistrate un număr de trei dosare penale având ca obiect săvârşirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 a1in.2 din C.pen., ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de cercetare penală.

1. În data de 23.0.3.2020, organele de poliție din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare — Biroul de Ordine Publică pentru Mediu Urban  s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că numita B.A. nu a respectat măsura de izolare la domiciliu impusă cu scopul  de a preveni şi combate răspândirea virusului SARS-CoV-2, părăsind locuința fără aprobare.

2. În data de 23.0.3.2020, organele de poliție din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare – Biroul de Ordine Publică pentru Mediu Urban s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că numitul L.T. nu a respectat măsura de izolare la domiciliu impusă cu scopul de a preveni şi combate răspândirea virusului SARS-CoV-2, părăsind locuința fără aprobare.

3. În data de 23.03.2020, organele de poliție din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare – Biroul de Ordine Publică pentru Mediu Urban s-an sesizat din oficiu cu privire la faptul că numitul P.S. nu a respectat măsura de izolare la domiciliu impusă cu scopul de a preveni şi combate răspândirea virusului SARS- CoV-2, părăsind locuința fără aprobare

Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Poliției Municipiului Satu  Mare  Biroul de Investigații  Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

La data de 25.0.3.2020, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. .352 a1in.2 din C.pen., ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de cercetare penală.

Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare – Secția 3 Poliție Rurală Satu Mare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.