Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

FOTO. Incendiu într-un apartament din Satu Mare. Au intervenit pompierii

În această după amiază, în jurul orei 15:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Satu Mare a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit în interiorul unui apartament situat la parterul unui bloc de locuințe de pe strada Belșugului.

Pompierii sătmăreni s-au deplasat rapid la adresa indicată, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim ajutor. La sosirea forțelor profesioniste, întreg apartamentul și casa scării erau inundate cu fum și incendiul se manifesta într-una dintre camere.

Pompierii au reușit lichidarea rapidă a flăcărilor, astfel că incendiul nu s-a extins și la restul apartamentului. Concomitent cu intervenția pentru localizarea și stingerea incendiului, pompierii au procedat la verificarea întregului imobil pentru a se asigura că nici o persoană nu a fost intoxicată cu fum. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric la un conductor electric (prelungitor defect postat în apropierea mobilierului).

În urma evenimentului au ars și s-au degradat bunuri combustibile (mobilier, textile) din camera incendiată și s-au degradat pereții din întreg apartamentul.

Sursa: ISU Satu Mare

3 comentarii

  1. ... Răspunde

    După investigații vom afla că iarăși covidul e de vină. Tot ce se poate.😱

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.