Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

FOTO. INCONȘTIENȚĂ! Copii la joacă grămadă în Satu Mare, în vreme de pandemie

Inconștiență în vreme de pandemie. Mai mulți copii au ieșit la joacă în municipiul Satu Mare, asta în condițiile în care toate școlile din țară s-au închis tocmai pentru a-i feri de orice risc de contaminare cu noul coronavirus.

Pe lângă autorități, medicii au ținut să transmită de asemenea un mesaj ferm pentru părinți, însă se pare că mulți dintre părinți nu au înțeles nici până acum la ce riscuri își expun copiii. O mămică din Satu Mare i-a surprins astăzi pe cei mici cum se joacă nestingherit, în plină epidemie de coronavirus.

,,Mămici s-au închis școlile pentru ce? Să stăm în parc? Să nu mai spun de gălăgia pe  care o fac..așa mai bine stăteau la școală și erau mai în siguranță. Câtă iresponsabilitate din partea părinților..îmi pare rău să spun asta dar imaginea vorbește de la sine!”, se arată în mesajul sătmărencei.

Tot astăzi, mai mulți bătrâni din Satu Mare nu au avut nicio problemă în a ieși în parc, cu toate că sunt cei mai expuși în fața noului virus.

 

11 comentarii

  1. Vajk Răspunde

    Este responsabilitatea autorităților să marcheze cu benzi de atenționare că este ,epidemie,pandemie, sa blocheze accesul copiilor la locurile de joaca ,spuneți mi sincer câți polițiști și(locali) și jandarmi ați văzut sa patruleze pe străzi și să conștientizeze populația ei bine eu nici unul afișe lipite in parcuri ,locuri de joaca ,nimic,autoritățile știu doar teorie da ai foarte bine .

    • Radical2 Răspunde

      Autoritatile si-au facut treaba. Au anuntat masurile la toate posturile, de mai multe zile incoace. Oamenii sunt inconstienti si iresponsabili. 😒

    • Radical2 Răspunde

      Sau ar trebui sa va lipeasca in frunte toate informatiile? fraierilor. :)))

    • nuconteaza Răspunde

      @Vajk Iar pasam responsabilitati la altii. Poi nu e si in interesul parintilor si copiilor de a nu fi infectati de virus? Sa zicem ca is copii si nu inteleg situatia, dar parintii ce scuza au? Simplu! Nu le pasa! Cineva imi zicea ca anturajul il creste pe copil. Gresit! Parintele isi creste copilul si daca parintele ii da libertate in toate momentele, asa se invata. Parintii trebuie sa invete sa fie si mai restrictivi cu copii, nu se le ofere totul pe tava si sa creasca fara simt al responsabilitatii. Remy martin zice bine in comentariile de aici. Preferi sanatosi in casa decat bolnavi la spital (sau ei nu, ca au sistem imunitar bun, dar parintii pot fi afectati).

  2. Satmarean Răspunde

    Da sigur că om țîne copii ăștia închiși tătă zîua în casă pă vreme asta frumoasă să nu să bucure biețîî de copilărie !!!;

    • remy martin Răspunde

      E mai bine sa ii tineti acuma in casa sanatosi, decat in carantina tusindu-si plamanii, nu?

      • Satmarean Răspunde

        mai tare să îmbolnăvesc stând tătă zîua în casă închiși și cu ochii în telefon, tabletă, leptop sau calculator !!!

    • Eu Răspunde

      Satmarea: Pe vremea asta frumoasa poti iesi cu copilul la aer dar doar VOI ! Nu inpreuna cu altii ! Parerea mea.

  3. Preafericitul Răspunde

    “s-au închis școlile pentru ce? Să stăm în parc? Să nu mai spun de gălăgia pe care o fac..”
    Aia-i… gălăgia!
    Da stimata oripilata, la biserica la schimb de bale de pe pupat icoane și la luat linguriță în gura după 100 de enoriași nu e bai pe vreme de pandemie? Ca parca aia cu vârstă 60+ sunt în grupa de risc si nu aia de 8-14 ani! Aia mici fac, eventual, forme ușoare poate chiar asimptomatice, în timp ce pericolul de a baga în colaps sistemul sanitar și de a pune presiune pana la a epuiza personalul medical, vine de la aia de pupa icoanele și apoi au nevoie de ventilatoare mecanice și terapie intensiva sau mai rău, crapă și fac să crească numărul la rubrica decese datorate covid 19 și astfel sa contribuie direct la amplificarea isteriei care deja e mai mare decât însăși criza de sănătate!
    Și apropo, mămico, bisericile nu fac gălăgie cu boxele alea exterioare, numai copiii care ies la joaca?

    • ... Răspunde

      Ăla e zgomot sfânt. Și preafericit de la zdrăngănitul florinilor de argint. Duc lipsă de Tavi Petric și de cel mai liberal dintre liberali Cazma. S-au ascuns în ceva gaură de șarpe acum. Dacă știe cineva unde sunt să pună lacăt pe încăpere și să arunce cheia de la lacăt depaaaarte.

  4. Pop Ionel Răspunde

    Selectia naturala maica …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.