Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO. Înghesuială la Policlinică. Sătmărenii, rugați să păstreze distanța

Înghesuială mare în această dimineață la Policlinica din Satu Mare. Autoritățile îi roagă pe sătmăreni să păstreze distanța de siguranță de un metru și să nu se deplaseze la policlinică dacă nu și-au făcut programare.

,,Stimați sătmăreni, vă rugăm să păstrați cu strictețe măsurile de securitate pentru a evita răspândirea coronavirusului! Pacienții care sunt nevoiți să apeleze la serviciile Ambulatoriului de Specialitate sunt rugați să păstreze distanța minimă de 1 metru față de celelalte persoane și să nu se deplaseze la Policlinică dacă nu și-au făcut o programare prealabilă.

Vă rugăm ca în cazul unei afecțiuni acute să apelați în primul rând telefonic medicul de familie, iar dacă se impune un consult de specialitate care să se efectueze în incinta Ambulatoriului de Specialitate, este imperios necesar să vă prezentați doar la ora stabilită în urma programării și să respectați regulile de securitate sanitară. Programările la Ambulatoriul de Specialitate de pe strada Gheorghe Lazăr se fac la numerele de telefon: 0261.770.046, 0261.748.600”, transmite Consiliul Județean Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.