Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

FOTO. ,,Lichidare de stoc’’. Florisal a dat cu sare și pe străzi și pe mașini

,,Lichidare de stoc’’. Florisal a dat cu sare și pe străzi și pe mașini. Mai mulți sătmăreni și-au găsit mașinile ,,stropite” cu sare, asta după ce Florisalul, spun oamenii, a împrăștiat cantități mari de sare pe drumurile din municipiul Satu Mare.

Sătmărenii se întreabă dacă nu cumva e vorba de vreo lichidare de stoc, întrucât nu au fost anunțate temperaturi negative, iar drumurile nu au fost acoperite cu zăpadă ori polei. Acțiunea celor de la Florisal a avut loc vineri.

,,Cei de la Florisal au vrut să scape cumva de sare? Nu a înghețat, dar ei au dat cu sare pe drum, dar și pe mașinile parcate. Probabil a fost lichidare de stoc”, a scris un sătmărean pe Facebook, atașând și două poze.

17 comentarii

  1. bla Răspunde

    Si eu mi-am gasit masina alba! Cu toate ca e de alta culoare. Am crezut ca a fost ceva praf saharian sau asemanator. Daca e sare, Florisal a facut intentionat si trebuie trasi la raspundere. O sa imi verific masina azi mai atent sa vad ce e. In cazul in care e sare, ai belit PW*A sefule de la Florisal, iti scot dintii!

  2. Zozo Răspunde

    Nu inteleg un minicipiu ca Satu Mare ,de ce se complica cu o firma de “apartament ” ca Florisal? Aceasta firma este cel mai nepriceput in domeniu.

    • Szalma Jack Răspunde

      @zozo-Satu Mare se ”complica” pentru ca ,pentru multi din primarie,si nu numai,e o vaca buna de muls !! Deja florisalistii au inceput sa distribuie FACTURI LUNARE cu preturi majorate,deci nu mai exista factura la doua luni,gata cu fericirea si boieria,gaozarii incep sa-i arda la buzunare pe satmareni,deci isi permit sa risipeasca sarea pe nimic,pentru ca din ianuarie le vor intra bani lunar de la satamareni !!Culmea e ca nimeni nu zice nimic,nimeni din primarie sau alte ”foruri” nu a reactionat la aceasta marsavie florisalista !!Oameni buni,va indemn sa nu platiti factura lunara,pana nu se revine la forma initiala,adica factura la doua luni cu tarifele vechi !!

    • Zumbi Răspunde

      Firmă de apartament Florisal ???. Să vedeți ce apartamente avem în Cluj !!!

      • ... Răspunde

        Păi acolo sunt banii încasați pe seama noastră! În loc să investească în servicii. O fi zis că s-a săturat de gunoaie, e prea biudoș.

  3. Mae Răspunde

    Avem primar !!!! Ce face oare primește și el ceva în pungă neagră (nu scuze el primește în pungă verde )vai și amar cu așa conducere cu așa primar !!!! Așa va trebuie votați votați !!!!

    • Ildiko Răspunde

      Nem…nu placepungile. Primeste ca cadou de botez.ala se poate declara, si gata banu alb si curat. Poate sta la banca. Numai prostii de olahi iau banu asa, ca fraieru,sa-i prinda potera. El mai elegant, invatat asta de cand cu apartamentu…donatie de la unchiu

  4. bla Răspunde

    Eu revin cu un comment ca sa fiu corect. Acu cateva zile a fost polei si de aia au imprastiat. M-am uitat pe drum , se vedea, pe masinile parcane nu. Dar sunt convins ca angajatii au aruncat cum au apucat si nu e placere sa iti vezi caroseria imblanita in sare. Masina mea e prafuita de la vreme. Acuma cu dintii ce sa zic, ti-i bag inapoi patroane! Da nu ma simt penibil pentru comentariul de mai sus, deoarece Florisal mi-a distrus caroseria la o masina , mi-a ciuruit-o la propriu cand au tuns iarba. Nu am facut plangere nicioadata , cu toate ca masina mea pe stanga lucea, pe dreapta era cu mii de lovituri, chiar si pe capota. Asta cu sarea ar fi pus capac, mai ales ca am vandut masina cealalta mult mai ieftin din cauza problemei estetice. Si sa iti iei masina recent sa mai ai o surpriza de genu…ma ti-as scoate dintii!!!

  5. Gigi Răspunde

    Vorbiti in necunostinta de cauza!
    Daca sunteti atenti putin o sa realizati ca vineri a plouat toata ziua si in noaptea de vineri spre sambata au fost -3 grade…asta inseamna inghet!Daca au dat cu sare nu e bine,dar daca era polei iar scandal!
    Cum facem?Ne hotaram?

  6. matroz Răspunde

    Eu m-am hotarat:Ii dam in dinti lui unchiu bla!!!!

  7. Big Brother Răspunde

    DUPA CE A PIERDUT LICITATIA FLORISAL MAI VREA SA DEA CATEVA TUNURI.

  8. Szalma Jack Răspunde

    Florisal a inceput sa distribuie FACTURI LUNARE cu preturi majorate,deci nu mai exista factura la doua luni,gata cu fericirea si boieria,gaozarii incep sa-i arda la buzunare pe satmareni,deci isi permit sa risipeasca sarea pe nimic,pentru ca din ianuarie le vor intra bani lunar de la satamareni !!Culmea e ca nimeni nu zice nimic,nimeni din primarie sau alte ”foruri” nu a reactionat la aceasta marsavie florisalista !!Oameni buni,va indemn sa nu platiti factura lunara,pana nu se revine la forma initiala,adica factura la doua luni cu tarifele vechi !!

    • ... Răspunde

      Pentru tarife trebuie musai HCL și avizul ANRSC. M-aș mira să aibă. Eu nu voi plăti. Și oricum aștept suprataxa încasată ilegal cu concursul CL acum 2 ani! Cu tot cu dobândă. Și cu scuze în scris. Deci ziceți că am de așteptat mult și bine.?

  9. Satmarean Răspunde

    Dar de ce vin lunar facturi de la Florisal , totuși ???

    • Coca Inna Răspunde

      @Satmarean- intrebați-l pe domnul acela votat de către un singur partid,fără de care nu puteau mări tarifele,noaptea ca hoții, cei de la Florisal !!Acum factura vine lunar,cu tarif majorat !! Oare primarul iși ia partea leului de la Florisal,sau cum de a aprobat așa ceva,fără să consulte sătmărenii???!!

      • Unu' Răspunde

        Iarăși coi-ca dorel de sătmar – cel mai prost primar din istoria orașului?!? Că el este cel care a prelungit contractul cu Florisal, în loc să organizeze licitație nouă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.