Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Navetiști din Satu Mare, înghesuiți în autobuz în plină epidemie de coronavirus

Navetiști din Satu Mare, înghesuiți în autobuz. În plină epidemie de coronavirus, mai mulți navetiști din județul Satu Mare stau înghesuiți în autobuz. Imaginea a fost surprinsă pe ruta Dara – Municipiul Satu Mare.

În unele autobuze nu doar că nu se respectă distanța de siguranță de minim 1 metru recomandată de autorități, ba mai mult decât atât, transportatorii îi pun pe navetiști să stea înghesuiți în plină criză generată de coronavirus.

Imaginile ne-au fost trimise pe adresa redacției de o sătmăreancă, cu următorul mesaj: ,,Așa călătorim din Dara până în Satu Mare!”

 

6 comentarii

  1. remy martin Răspunde

    Voi chiar aveti asteptari sa se respecte masurile de siguranta impuse de catre aceasta pandemie? Cand am vazut sambata seara ca se va declara stare de urgenta, ma asteptam si eu la masuri ca si in Italia. In primul rand, ar trebui scutiti oamenii de la locurile de munca, pe urma putem avea asteptari… S-au dat aceste masuri, dar e imposibil sa le respecti pentru ca ROMANIA.

    • ca la noi cum nicari Răspunde

      sunt jumate de masuri luate la noi “s-apoi o-m vedea cio-fi” “doamne-ajuta” “mai rau sa nu fie”

  2. Ion Răspunde

    Pai navestitii ce cauta in autobus in plina epidemie de coronavirus?! Si va rog sa ma lamuriti cu distanta de 1 metru intre persoane. Ce rost are, daca virusul se poate propaga si la 3 metri si tu stai intr-un spatiu inchis si probabil fara ventilatie?

  3. Aurora Răspunde

    La fel se circula pe ruta SM -Mediesu Aurit!

  4. romanca din satu mare Răspunde

    Acestor transportatori trebuie sa li se suspende licentele pe rutele respective. Politia rutiera ce face?

  5. Vasy Răspunde

    Care vrea merge, care nu, nu merge, nu îi obligă nimeni să se urce, doar nu a merge câte un autobuz pt 5 sau 6 persoane, asta e…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.