Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Piața Mare își schimbă fața. Condiții civilizate pentru comercianți și cumpărători

Piața Mare își schimbă față. Primăria Municipiului Satu Mare a investit peste 1.000.000 lei în lucrările de modernizare a celei mai mari piețe agro-alimentare din municipiu. Piața nr.1 (Piața Mare) oferă acum condiții civilizate, atât pentru comercianții care își desfășoară activitățile aici, cât și pentru locuitorii municipiului care se aprovizionează de aici. Lucrările de modernizare sunt estimate a se încheia până la sfârșitul lunii.

Reabilitarea s-a realizat în trei etape. Lucrările au vizat repararea acoperișului și a meselor folosite de producătorii agricoli, refacerea canalizării și apoi asfaltarea și pavarea aleeilor. În Piața nr. 1 au fost montate un număr de 10 camere de supraveghere care sunt deja funcționale. Nu doar comercianții vor avea condiții moderne pentru a-și desfășura activitatea, ci și sătmărenii care aleg să se aprovizioneze din această piață, fiind efectuate și lucrări de reconfigurare.

,,Am investit în modernizare a Pieței nr.1 din municipiul Satu Mare. Este foarte important să oferim condiții producătorilor și, deopotrivă, cetățenilor municipiului Satu Mare pentru a se desfășura un comerț civilizat. Prin investițiile din piețele agro-alimentare din municipiu îi sprijinim pe productorii agricoli din județ”, a declarat primarul Kereskényi Gábor

Primăria Satu Mare a investit 1,5 milioane de lei și în modernizarea Pieței nr.2 (Piața Mică) din municipiul Satu Mare.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

3 comentarii

  1. dorel cetatean Răspunde

    Imi place pavajul.. pentru piata de alimente e perfect! Usor de curatat, igienic, etc.. Si pentru troturerle din oras tot perfect e! Peste tot pavaj standardizat! Eu propun sa se monteze pavajul respectiv si la Primarie prin birouri si la toate institutiile din subordinea lui Tarr, pardon a Primariei!

  2. Romanas Răspunde

    Exact. Vreau inapoi aleile crapate, mesele pline de jeg, buda de lemn. Va multumesc! Dorel Coica

  3. Bodu Răspunde

    Pt aia care comenteaza vis-a-vis te firma Tarr: care e problema cu aceasta firma la urma urmei? Si privatii mari numai cu eu lucreaza ( Kaufland, Auchan, Altex, Lidl).

    Dar apropos: care e situatia cu Tehnic Asist? Dar cu 3T si Teldrum? Care au capusat banul public satmarean si nici nu au facut treaba?

    Astept raspunsul postacilor de serviciu 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.