Ultima actualizare: ieri, 19:37
Locale

FOTO. Primele controale de noapte ale Poliției Satu Mare. Zeci de sancțiuni aplicate

La data de 23 martie, începând cu ora 22.00, echipaje mixte de polițiști, jandarmi și polițiști locali, au efectuat o acțiune pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, ce a avut ca principal scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanța Militară nr. 2 din 21.03.2020.

În cadrul acțiunii au fost verificate în trafic, pe raza județului Satu Mare, autovehiculele care s-au deplasat pe arterele rutiere după ora 22.00 cât și pietonii, astfel s-au aplicat 26 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 12 750 de lei, pentru nerespectarea dispozițiilor Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020.

Conform prevederilor legale, nerespectarea interdicțiilor prevăzute de Ordonanța Militară nr. 2 din 21.03.2020, se sancționează cu amenzi cuprinse între 100 – 5.000 de lei, pentru persoanele fizice și între 1.000 – 70.000 de lei, pentru persoane juridice.

Structurile din dispozitivul de ordine publică și siguranță publică, vor acționa în sistem integrat și în zilele următoare pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență.

,,Reamintim tuturor cetățenilor că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni și foarte important, necunoașterea legii nu poate fi invocată ca scuză. Tocmai de aceea, recomandăm tuturor să se informeze doar din surse oficiale. De asemenea, vă reamintim că este esențial să fim responsabili, să conștientizăm faptul că suntem parte dintr-o colectivitate, iar acțiunile noastre pot afecta comunitatea în care trăim”, transmit polițiștii sătmăreni.

Sursa: IPJ Satu Mare

13 comentarii

 1. Anonim Răspunde

  Stiți ce.. foarte bine, aşa ar trebui sã se facã şi dupã ce trece Covid, puştanii care nu au ce cãuta pe stradã dupã ora 22. .. sunt convinsã cã ar fi ordine în tot oraşul.. felicitãri Politia Românã!

  • Sugetipl Răspunde

   Aloo, 89′ a trecit tanti, cum poti zice asa ceva, sa iei libertatea omului, comunimul a cazut , dar comunistii sunt tot aici inca..

 2. Satmarean Răspunde

  Doar contraventii ???. Trebuiesc închiși toți iresponsabilii !!!

 3. Una Răspunde

  Dosare penale și reținuți toți care nu respectă regulule impuse !!!

 4. Satmarean Răspunde

  E mare păcat să moară oameni nevinovați !!!. Dar din ce am auzit este mare contaminare în aer, multe avioane, mai ales noaptea împrăștie viruși și toxine !!!

 5. Una Răspunde

  Se simte în aer poluarea toxică !!!

 6. Muresan Răspunde

  Așa e, nu e un aer deloc respirabil, de aceea ne spun să stăm în case . Păcat că murim așa cu zile !!!

 7. DSP Răspunde

  Aerul din atmosferă e foarte infectat cu tot felul de viruși și boli infecțioase în atmosferă; intenționat !!!. Dragi cetățeni purtați măști groase și nu ieșiți afară !!

  • Golf Răspunde

   Voi sunteți plătiți să propagați minciuni și frică dacă se poate.

   • x Răspunde

    @Golf ..astia nu sunt platiti sa faca pe prostii,astia chiar sunt 😉

    • Golf Răspunde

     Mda, este un mixt, este de ajuns să fie unul plătit să posteze „fear porn” că restul maimuțelor îl imită…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.