Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Ungaria a închis vămile. Sute de persoane blocate la frontieră!

​Ungaria a închis vămile azi noapte! Sute de persoane, printre care foarte mulți români, sunt blocate în vămi. Doar cetățenii maghiari pot intra în țară. Decizia vine la câteva zile după ce starea de urgență a fost declarată de Guvernul de la Budapesta.

Premierul Viktor Orban a anunțat luni că se închid și cluburile de noapte, cinematografele, iar cafenelele și restaurantele vor fi deschise doar până la ora 15:00.

Măsurile nu se aplică magazinelor alimentare și farmaciilor.

De luni, de la miezul nopții, evenimentele publice sunt interzise.

Viktor Orban a cerut tuturor să amâne orice adunare, cu excepția evenimentelor din familie. De asemenea, a cerut persoanelor de peste 70 de ani să nu-și părăsească locuințele pentru propria sănătate.

Săptămâna trecută, Guvernul de la Budapesta a instituit starea de pericol pe întreg teritoriul Ungariei din cauza coronavirusului, interzicând intrarea în țară a celor care vin din Italia, China, Iran sau Coreea de Sud, cu excepția maghiarilor.

Ungaria a închis vămile – Imagini LIVE de la faţa locului!

21 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Foarte bine au făcut !!!. La fel trebuie să facem și noi !!!

  2. una Răspunde

    De mult trebuia luată măsura aceasta !!!

  3. Jan Răspunde

    Stop răspândirii coronavirusului !!!

  4. unu Răspunde

    eu sper din tot sufletul sa nu intre in tara , ati vazut si romi aia care vin de la cersit, acum toti vin acasa sa ne inbolnaveasca, rusine , rusine sa va fie , voi ce ati plecat sunteti fara tara , veniti doar sa comentati la greu ati fugit, nemernicilor, rusine sa va fie DIASPORA PLII

    • bombom Răspunde

      maaaa, da prost mai esti ! bubuie prostimea in voi de mari romani ! a ajuns tara asta cum e din cauza incultilor ca tine . vai de mama noastra cu asa prosti in tzara. macar aici facem bani pe cand la voi , va mananca prostia si paduchii !

    • F Răspunde

      Greșești. Noi ăia de am plecat după 15 ani de muncă în România în care nu ne-am ales cu absolut nimic financiar stăm frumos în case în țările în care suntem. Ăștia de au plecat spre România sunt o adunătură de țigani cerșetori ce se întorc de la cerșit pentru că nimeni nu le mai da bani pentru că nimeni nu mai iese din casă. Mi-ar fi rușine dacă aș fi în locul tău de aș intra în pământ… Mi-e rușine de “români” ca tine ce ne compari cu țiganii doar pentru că șansele noastre în România nu au fost egale cu ale altora. Am afirmat mereu că m-aș întoarce în România dacă aș avea o șansă și majoritatea celor plecați s-ar întoarce dacă atunci când ne-am converti salariul din lei în euro nu ne-ar da 400 euro/lună…

  5. Omu Răspunde

    Jegosislor, stati acolo!!!!

  6. Buta Foria Răspunde

    Se intorc ”fratii” nostrii, de la ”munca”, se intoarce ”motorul economiei romanesti”,se intoarce 1,5 % din PIB,votantii lui Rares Bogdan&co. !Majoritatea dintre ei vin din Italia,dar la vama declara ca vin din Norvegia si Groenlanda !!Iar transferul coronavirusului se face in cele mai optime conditii !!Italia se afla de cateva zile in carantina,nimeni nu iese,nimeni nu intra!Atunci cu ajutorul cui au reusit ”fratii nostri ” sa evadeze ???!!!!

    • ... Răspunde

      Stimabile. Dacă te uiți atent pe vreun material video vei constata că acești frați români reîntorși cam toți sunt țigani. Și se reîntorc pentru că de fapt în cel mai bun caz lucrau la negru dacă nu erau la furat sau la produs. Statul italian nu are nevoie de paraziți. Are probleme destule cu cei care totuși măcar au plătit contribuțiile sociale și acum au pretenția la un sistem sanitar.

  7. 112 Răspunde

    Mai oameni buni,asta e rautate gratuita..mai bine ati invata sa scrieti.
    Unii cred ca daca Romania inchidea granitele ca Ungaria,nu intra diaspora..gresit,romanii intrau oricum in Romania. Cat despre virus,oricum va infecta toate tarile,si sa vedeti ca si tari fara diaspora s-au infectat..deci Romania si fara diaspora se infecta oricum,garantat.

    • ... Răspunde

      Și atunci hai să grăbim procesul? Nu vrei să stai în primul fând ca nu cumva să ratezi virusul? Ar fi păcat!

    • nuconteaza Răspunde

      pentru … Atunci de ce te intorci in Romania acum cand se recomanda sa nu veniti din strainatate sa ramaneti unde sunteti? De la multi din diaspora am auzit ca e “manevra de manipulare” “se exagereaza” dar uite cum s-au intors toti. Intrebarea e de ce? Ca parca era doar manevra si se exagera.

  8. Eu Răspunde

    Auzi au fost la munca ,cand ai vazut un tigan muncind niciodata. Foarte bine au facut ungurii,mergeti inapoi unde ati fost nu avem nevoie de voi. Bine ca ai facut live-ul macar vede lumea ce diaspora avem. Pfuiiiii.

  9. diana Răspunde

    FELICITARI UNGARIEI!!!!!!!..ASA TREBUIA PROCEDAT SI LA NOI ACUM O LUNA…SI ERAM OK…AU INTRAT IN TARA TOTI MINCINOSII..CARE NICI MACAR NU SE GANDESC LA RESTUL…IN LOC DE AUTOIZOLARE AU REUSIT SA NE INFECTEZE…RUSINE DIASPORA!

  10. Satmarean Răspunde

    Va dati seama ca dupa terminarea crizei toate tarile isi vor lua masuri de precautie ( vor schimba legislatia cu privire la sedere si drept de munca) ca acesti oameni sa poata reveni mai greu inapoi si vor ramane cu ei aici pe cap ,va creste infractionalitatea etc

    • kmikis12 Răspunde

      ai mare dreptate,daca au plecat la coada vacii acolo sa stee,cind veneau acasa se dadeau rotunzi,parca ar fi ministrii,iar acuma vin sa ne imbolnaveasca cum am trait fara ei am putea trai mai bine fara ei,vin acasa si astia o sa goleasca magazinele si farmaciile de tot

  11. Y si tanga Răspunde

    Mocskos cigány népség…frațiilor…
    Gázkamrába veletek !!!

  12. realist2 Răspunde

    Stati acolo ca in Romania nu e bine. Veniti sa va murdariti pe pantofi? Aici e noroi, nu e ca-n occident nu tot asta spuneati ? Jegosilor.

  13. cetatean Răspunde

    Cea mai mare problemă e aceea a transportatorilor, oamenii aceștia MUNCESC!!! Nu s-a anunțat oficial măcar cu 24 de ore înainte de închiderea granițelor! TREBUIE AJUTAȚI DE OFICIALITĂȚILE ROMÂNE!!! CU SALARII MARI ȘI MULTE FAVORURI!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.