Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

FOTO/VIDEO. Nu se mai poate! Protest faţă de dezastrul de pe Autostrada Codrului!

Protest faţă de dezastrul de pe Autostrada Codrului! Locuitorii din zona Codrului pregătesc un protest de amploare. Drumul arată la propriu ca după război, iar oamenii nu mai au răbdare după ce au fost minţiţi de ani de zile.

Acum ei pregătesc un protest.

“NU SE MAI POATE – DJ193A E O BATAIE DE JOC!!!

Acestea sunt cererile care le vom depune la Primaria Paulesti pentru efectuarea unui protest in legatura cu starea jalnica a DJ 193A, protest care se va desfasura la intrarea in Amati dinspre Satu Mare.
Se vor efectua pt. inceput 3(trei) proteste in fiecare saptamana, Miercurea de la ora 16, in Amati, dupa care daca nu vom fi luati in seama de Consiliul Judetean Satu Mare ne vom muta pe platoul din centrul orasului Satu Mare”, precizează organizatorii.

10 comentarii

  1. Martinesti Răspunde

    Asta e strada din Martinesti!exact la fel de distrusă e!rusine primarului pt indiferenta cu, care tratează cetățenii din Martinesti!dar v-a fi taxat curând..

  2. Satmarean cu drept de vot Răspunde

    Vedeti si str. Alecu Russo impozitat in zona B de anul trecut – aviz institutiilor abilitate !!! – e ca si in poza de mai sus, poate si mai rau !

  3. Amățan Răspunde

    Ca și zecile de milioanel cu care se lauda Udemeriști că vor face un ȘANTIER din Satu Mare, la fel ar fi putut accesa fonduri și pentru infrastructură.

  4. Cris Răspunde

    Corect ar fi demisia tuturor celor implicați în aceasta incompetență.

  5. Marin Răspunde

    Totuși preturile terenurilor cresc amețitor în zona Amați – Solduba, ce va fi după modernizarea acestui drum? În rest e problema DNA, drumul a fost distrus de președintele consiliului județean, cu aprobarea lui.

  6. Paul Răspunde

    Protestul trebiue facut la stef si la govor acasa hotia lor este cu tehnic asist,futule gura de hoti ordinarii,sa isi i_a medicamente din comision!!!

    • x-ulescu Răspunde

      de cand nu sunt aia la putere !,de ce nu au rezolvat problema astia care au puterea in ultimii ani ,udmr + pnl,la ei sa faceti protestu la ei sunt banii si puterea mai putin dorinta

  7. FaraGropi Răspunde

    Ar trebui sa le ducem primarilor ăștia de doi lei care nu fac nimic pt cetățenii pe care ii reprezintă facturile de la reparatul autoturismelor care se strica din cauza incompetentei lor!!si ție îți suna Mitic’a

  8. Ro Răspunde

    Am vrut noi Romania Mare ? Nu. Ne au luat cu japca , acum suportam consecintele. Bucuresti ne ia tot , noua ramine dar problemele fara bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.