PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Gabriel Leș, după retragerea lui Florin Cîțu: „Asistăm la un episod de o gravitate fără precedent!”

Fostul ministru al Apărării, Gabriel Leș, reacționează după retragerea înainte de votul de învestitură din Parlament a lui Florin Cîțu. El clasifică episodul ca fiind unul de o gravitate fără precedent.

„Asistăm la un episod de o gravitate fără precedent! Este absolut halucinant! De teamă ca PSD va dori sa pună capăt crizei politice acceptând instalarea unui guvern cu Florin Cîțu în frunte, președintele Iohannis și PNL l-au obligat pe acesta să-și depună mandatul. Suntem în fața unei crize de sănătate publică fără precedent iar găștile liberale se joacă cu viața oamenilor!!”, transmite Gabriel Leș.

Premierul desemnat, Florin Cîțu, s-a retras înainte de votul de învestitură din Parlament. În această situație, președintele Klaus Iohannis va chema, din nou, partidele politice la Cotroceni și va face o nouă propunere de premier. În cursul zilei de astăzi, președintele va face o declarație de presă.

„Domnul Florin Vasile Cîțu și-a depus astăzi mandatul de prim-ministru desemnat. Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a luat act de această decizie și urmează să facă o declarație de presă în cursul acestei seri”, se arată într-un comunicat de presă.