Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Gabriel Leș, după retragerea lui Florin Cîțu: „Asistăm la un episod de o gravitate fără precedent!”

Fostul ministru al Apărării, Gabriel Leș, reacționează după retragerea înainte de votul de învestitură din Parlament a lui Florin Cîțu. El clasifică episodul ca fiind unul de o gravitate fără precedent.

„Asistăm la un episod de o gravitate fără precedent! Este absolut halucinant! De teamă ca PSD va dori sa pună capăt crizei politice acceptând instalarea unui guvern cu Florin Cîțu în frunte, președintele Iohannis și PNL l-au obligat pe acesta să-și depună mandatul. Suntem în fața unei crize de sănătate publică fără precedent iar găștile liberale se joacă cu viața oamenilor!!”, transmite Gabriel Leș.

Premierul desemnat, Florin Cîțu, s-a retras înainte de votul de învestitură din Parlament. În această situație, președintele Klaus Iohannis va chema, din nou, partidele politice la Cotroceni și va face o nouă propunere de premier. În cursul zilei de astăzi, președintele va face o declarație de presă.

„Domnul Florin Vasile Cîțu și-a depus astăzi mandatul de prim-ministru desemnat. Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a luat act de această decizie și urmează să facă o declarație de presă în cursul acestei seri”, se arată într-un comunicat de presă.

 

5 comentarii

  1. Gogu Styuk Răspunde

    Cîțu nu s-a ”retras” de bunăvoie !A fost sfătuit ”părintește” de cel care de fapt l-a și propus: exhibitionistul politic, aruncătorul de parpalac pe plafonul sitroenelor!

    • The red plague Răspunde

      Asa e, Dragnea e de vina! Cacatzu e doar o victima a magiei negre practicate de psd-isti! Cheesus cat esti de inept!

  2. Opinie Răspunde

    Sunt iresponsabili .

  3. Asa si? Răspunde

    Ce dracu dureaza atat sa votezi un guvern? Chemi ministri la comisii a caror vot nu inseamna nimic doar pentru a simula ca isi merita banii membrii? E o bataie de joc! A numit un prim ministru, in doua zile sa fie votat in Parlament cu prezenta obligatorie! Oricum cei din comisii sunt acolo, doar ca in aceasta situatie votul lor conteaza, nu e doar de ochii lumii. Schimbati odata dracului Constitutia, altfel pare doar un scenariu pentru o piesa proasta de teatru cu actori si mai prosti.

    • no bine ma... Răspunde

      Cum adica prezenta obligatorie? Pentru leprele alea? Daca ar fi si pentru ei aceleasi reguli ca pentru orice alt angajat din Romania in 6 luni ar trebui dati afara toti! Ca INALTI FUNCTIONARI ce exemplu dau? Sunt multi care au afaceri de milioane in privat, cu venituri cu multe cifre lunar, de ce merg sa “lucreze” pe cateva mii de lei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.